logo
Imprimir
15-04-2024 | 11:57hs
•ESPORTS

El Massi Baix Ter es consolida com a referent del ciclisme femení amb una brillant actuación al País Basc

Mireia Trias, liderant amb un registre de 4 hores, 9 minuts i 48 segons, ha aconseguit la victòria en la classificació general, seguida molt de prop per Alice Coutinho de l'Abadiño Cycling Academy

Aquest cap de setmana, el Massi Baix Ter Women's Team ha fet història a la IV edició de la Lea Artibai Txallengea, celebrada al País Basc, amb una actuació que ha deixat empremta.

Mireia Trias, liderant amb un registre de 4 hores, 9 minuts i 48 segons, ha aconseguit la victòria en la classificació general, seguida molt de prop per Alice Coutinho de l'Abadiño Cycling Academy. En una prova de resistència i estratègia, Trias va mostrar una forma excepcional, superant a la seva competidora més pròxima per només 25 segons. La seva companya d'equip, Paula Blasi, va completar el podi amb un impressionant tercer lloc, demostrant la profunditat i el talent de l'equip de Torroella de Montgrí.

A més, Ainara Albert va afegir més èxits per a l'equip, dominant les metes volants amb un total de 6 punts, i Trias no només va guanyar en la general, sinó que també va ser la millor en la classificació de la muntanya amb 11 punts.

La fortalesa del Massi Baix Ter va ser evident no només en els resultats individuals, sinó també en la classificació per equips, on van ser clar dominadors. Altres membres destacats de l'equip com Laia Bosch, Marta Romance i Laia Colomé, del filial, van mostrar compromís i competència, col·locant-se en posicions respectables i contribuint al triomf general de l'equip.

Sergi Güell, president del Club Ciclista Baix Ter, va reflectir el sentiment general de l'equip en declarar: "Hem tancat un cap de setmana perfecte i hem fet una volta excepcional, perquè ens ho hem emportat tot. A vegades, les curses surten molt bé com ha estat el cas d'aquests últims dies."

El Massi Baix Ter, que competeix a nivell català, estatal i internacional, celebra aquest 2024 la seva 11a temporada activa, consolidant-se com un pilar del ciclisme femení. Amb una base de ciclistes majoritàriament catalanes, l'equip continua projectant el talent local en escenaris nacionals i internacionals.

La propera cita per al Massi Baix Ter serà el XXVIII Memorial Fidel Bagán, puntuable per a la Copa Catalana, el pròxim diumenge 28 d'abril. Amb l'esperit d'equip reforçat i l'energia renovada, el Massi Baix Ter es prepara per continuar la seva trajectòria d'èxits.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/235432_elma-ibaixtere-con-olidacomareferentdelcicli-mefemeniambunabrillantactuacionalpai-ba-c-2.htm