logo
Imprimir
16-04-2024 | 11:24hs
•LA GARROTXA

L'alegria torna a Sant Joan les Fonts amb la Festa del Roser 2024

Aquest any, les festivitats començaran el dissabte 20 d'abril i s'estendran durant tot el cap de setmana, omplint el municipi de música, cultura i tradició

La Festa del Roser de Sant Joan les Fonts promet ser una celebració plena d'activitats diverses, amb propostes per a tots els gustos i edats, consolidant-se com un dels esdeveniments més destacats del calendari local. Aquest any, les festivitats començaran el dissabte 20 d'abril i s'estendran durant tot el cap de setmana, omplint el municipi de música, cultura i tradició.

El dissabte s'iniciarà amb el Concurs de pintura ràpida infantil, que convidarà als més joves d'entre 3 i 12 anys a mostrar les seves habilitats artístiques al municipi. A les 12h, el Campionat de pedra, paper i tisores humà així com el de llançament d'avions de paper, prometen ser una font d'entreteniment i rialles en la Plaça Major, ambdós organitzats per Els Colats.

El dinar popular, que se celebrarà a la mateixa plaça a les 14h, oferirà una amanida, taula d'embotits, paella, postres, beguda i cafè per només 10€, amb la necessitat de portar plats i coberts propis. A la tarda, la música prendrà protagonisme amb un concert de MANELIC DE PERA a les 16h i, més tard, a les 18h, les tradicionals sardanes amb la Principal de Porqueres. La jornada conclourà amb una nit de DJ's, amb les actuacions de Dj Capde, Dj Bacardit i Dj Marc Dunjo, assegurant que la música i el ball no s'aturin fins ben entrada la matinada.

El diumenge 21 d'abril iniciarà amb el Ball dels gegants seguit d'una cercavila vibrant amb la Xaranga Band Torrats, que portarà a tots els assistents fins a l'Església Parroquial de Sant Joan per la missa solemne de les 12h. A la tarda, a les 18h, el festival ofereix una proposta musical innovadora amb Heavy per Xics, un esdeveniment gratuït que promet acostar la música rock als més petits de la casa.

La Festa del Roser no només és una mostra del ric teixit cultural i social de Sant Joan les Fonts, sinó també una expressió de la forta col·laboració comunitària. La Comissió de Festes, juntament amb l'Ajuntament, la parròquia local, i diverses entitats i empreses del poble, han treballat de bracet per oferir un programa complet que celebra la identitat i l'esperit del municipi.

Així, Sant Joan les Fonts s'omple de festa, tradició i bon ambient, invitació oberta a veïns i visitants per gaudir d'un cap de setmana inoblidable. La Festa del Roser promet ser un punt de trobada per a la comunitat, oferint moments de joia i celebració que reforcen els llaços i l'orgull de pertànyer a aquesta vibrant comunitat de la Garrotxa.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/235543_lalegriatornaa-antjoanle-font-amblafe-tadelro-er2024-1.htm