logo
Imprimir
18-04-2024 | 17:11hs
•PLA DE L'ESTANY

Banyoles llança el programa 'Lleure per a Tothom' amb una jornada informativa sobre casals d'estiu

El programa 'Lleure per a Tothom', iniciativa conjunta de l'Ajuntament de Banyoles i diverses entitats educatives

Aquest dissabte, la plaça Major de Banyoles es convertirà en l'escenari d'una jornada especial dedicada a informar sobre l'oferta de casals d'estiu del programa 'Lleure per a Tothom'. Entre les 5 i les 7 de la tarda, les famílies podran conèixer de primera mà les activitats i opcions disponibles, gràcies a la participació de les 10 entitats educatives que organitzen aquests casals.

El programa 'Lleure per a Tothom', iniciativa conjunta de l'Ajuntament de Banyoles i diverses entitats educatives, busca oferir un espai de lleure obert, participatiu i inclusiu, accessible per a tots els infants i joves de la localitat. Enguany, s'ofereixen des d'activitats vinculades als museus locals, música, teatre, fins a esport i natura, així com propostes específiques per a infants i joves amb Trastorn de l'Espectre Autista i altres necessitats educatives especials, gestionades per la Fundació Autisme Mas Casadevall i la Fundació Estany.

A més, l'Ajuntament de Banyoles ha reafirmat el seu compromís amb aquesta iniciativa, destinant 25.000 euros en suport al programa. D'aquests, 10.000 euros es destinaran directament a beques per ajudar a les famílies que no superin els llindars econòmics establerts, permetent un accés més equitatiu als casals. Els 15.000 euros restants s'invertiran en la formació i el suport de les entitats organitzadores, assegurant que disposin de les eines i l'assessorament necessaris per oferir un lleure de qualitat i inclusiu.

Les sol·licituds per a les beques es poden tramitar des d'aquest divendres 19 d'abril fins al 17 de maig. Les famílies interessades poden presentar les seves sol·licituds de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament o presencialment a l'Oficina Jove de Cal Drac durant el període establert.

Aquesta iniciativa no només proporciona un estiu ple d'activitats per als joves de Banyoles, sinó que també promou la igualtat d'oportunitats i l'accés a un lleure de qualitat per a tots, reforçant així el teixit social i comunitari de la ciutat.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/235921_banyole-llancaelprogramalleureperatothomambunajornadainformativa-obreca-al-de-tiu-1.htm