logo
Imprimir
15-07-2015 | 20:11hs
•CINEMA I MúSICA

The Antlers, Gold Panda i Delorean, al Festival'Era.

La tercera edició del festival de música alternativa de Llagostera es celebra el 25 de juliol.


The Antlers, Gold Panda, The New Raemon i Delorean actuaran en la tercera edició del Festival'Era, que se celebrarà a Llagostera el dissabte 25 de juliol. De nou, la Masia de Can Gascons serà l'escenari de la cita musical, que va començar com una festa entre amics i que aquest any es consolida amb la seva tercera edició. A diferència de les edicions anteriors, que es va fer a finals d'agost, aquest any s'avança al juliol per no haver de patir pel temps, ja que tot és a l'aire lliure, explica el codirector del festival, Cristian Cuesta. I és que durant dotze hores, músics nacionals i internacionals, tant consolidats com joves promeses, compartiran cartell en dos escenaris diferents al Festival Rural de Música Alternativa i Electrònica de Llagostera amb l'objectiu de generar complicitats i proximitat entre artistes i públic.

A l'escenari principal, l'Escenari Era, la música arrencarà a les sis de la tarda amb l'actuació de El último vecino, que donarà pas, a partir de dos quarts de vuit del vespre, a The New Raemon, que hi presentarà el seu darrer treball, “Oh rompehielos”. Li prendran el relleu un dels caps de cartell del festival, els nord-americans de The Antlers, que a un quart de deu del vespre oferirà a Llagostera el seu primer concert a Europa des de fa tres anys i que a més, presentaran nou disc. Dues hores més tard serà el torn dels vascos Delorean i a la una hi actuaran Jupiter Lion. A les dues i des del Regne Unit arriba un altre dels noms destacats del programa, el productor britànic Gold Panda, mentre que Sau Poler i Djohnston tancaran la festa a l'escenari principal.

L'Escenari Roures, en canvi, estarà ocupat per artistes emergents com la canària Beel Bee Bee, el duo folk mallorquí Lili's House, els barcelonins Wesphere i el grup electrònic Tversky.

L'entrada es pot adquirir al web del festival per 22 euros. El recinte disposa d'una zona de càmping gratuïta i l'organització ha preparat busos per accedir-hi des de Barcelona (10 euros) i Girona (6 euros). Pels que arribin en tren, un minibús llançadora gratuït els esperarà a l'estació de Caldes de Malavella per a dur-los fins a Can Gascons.

L'Era Electrònica com a prèvia

El Festival'Era va viure una prèvia el passat 4 de juliol, l'Era Electrònica, una festa diürna amb dotze hores de música inspirada en les «pool parties» americanes.Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/32940_theantler-goldpandaideloreanalfe-tivalera-3.htm