logo
Imprimir
05-04-2016 | 14:37hs
•+ NOTíCIES

Un nou superheroi fomentarà el reciclatge al Gironès

El Consell Comarcal engega una campanya amb accions de proximitat per a promoure la recollida selectiva


Un nou superheroi fomentarà la recollida selectiva a la comarca del Gironès. El Consell Comarcal ha creat un nou personatge, el SuperGironès, que serà la cara visible d'una nova campanya engegada des de l'Àrea de Medi Ambient de l'ens per a promoure una recollida de residus més sostenible, separant les deixalles i llençant-les al contenidor que els correspon per a fer-ne més fàcil el reciclatge. L'objectiu de la iniciativa de l'ens comarcal és incentivar i incrementar el reciclatge entre els ciutadans dels municipis de la comarca amb recollida selectiva a través dels contenidors del Gironès.

El superheroi del reciclatge, que tindrà una vida 2.0, es va presentar aquest cap de setmana a la Fira de Primavera de Campllong, i l'acte va servir per a donar el tret de sortida a la campanya, que fins a finals del mes de maig estarà activa als carrers del Gironès amb diverses accions de proximitat que inclouran informadors a les escoles i festes populars i també a peu de contenidor.

A més, el SuperGironès també tindrà presència a la xarxa, ja que la campanya ambiental s'estendrà als webs dels ajuntaments i a la plataforma per a compartir fotografies Instagram i a la xarxa social Twitter amb l'etiqueta #supergirones.

A més, s'ha engegat un concurs a través d'Instagram i a la web del Consell Comarcal, els participants dels quals podran obtenir una samarreta del SuperGironès.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/36512_unnou-uperheroifomentaraelreciclatgealgirone--2.htm