logo
Imprimir
24-10-2016 | 14:02hs
•BAIX EMPORDà

Més de 200 persones assisteixen a l'entrega dels guardons 'Passió pel turisme Calonge – Sant Antoni'

L'entrega de guardons va tenir lloc dissabte a la nit i fou un reconeixement a les empreses del sector amb 50 anys o més d'experiència


Més de 200 persones van assistir dissabte a l'entrega dels guardons "Passió pel turisme Calonge – Sant Antoni", que va tenir lloc al castell. Durant la nit - que va tenir com a mestre de cerimònies el presentador Espartac Peran i també va comptar amb l'actuació de la Beth – es van entregar un total de 22 guardons, 19 dels quals van ser per les empreses del sector turístic del municipi amb 50 anys o més d'experiència.

Els hotels Silken Park Hotel San Jorge, Reimar, Rosa dels Vents, Rosamar, Aubi, Maria Teres, Hostal Olga i la Pensió Can Fabrellas, els càmpings Cala Gogó, Internacional, Costa Brava, Apartaments Gibert, Ceigrup Finques Riart API i els restaurants Kubansky, Refugi de Pescadors, Simon, Can Ramon, Mundet i Cercle Calongí van ser els establiments guardonats. Els altres tres guardons van ser per Manel Torrentallé, que fou Cònsol Menor de Sant Julià de Lòria i responsable de l'impuls de dos nous productes turístics al seu municipi com són Naturlàndia i la marxa ciclista La Purito; un segon guardó fou per l'empresa de transport públic SARFA, per la bona feina en la connexió del territori, i el darrer fou pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, pels 40 anys de treball en el desenvolupament i impuls de productes turístics per promocionar la Costa Brava.

L'entrega de guardons "Passió pel turisme Calonge – Sant Antoni" s'emmarcava en les jornades "Noves tendències en el turisme", que durant els dies 21 i 22 d'octubre van consistir en una jornada de formació, una trobada amb la ciutadania per explicar els projectes estratègics de les platges del municipi i la nit dels guardons Passió pel Turisme.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/40513_me-de200per-one-a-i-teixenalentregadel-guardon-pa-iopelturi-mecalonge-antantoni-1.htm