logo
Imprimir
27-04-2017 | 20:15hs
•BARCELONA

Barcelona amb la Selecció respon a Colau amb un crowdfunding

L'associació, nascuda l'any 2015, ja ha recaptat 3.447 euros dels 8.000 que necessiten per pal·liar els gairebé 12.000 euros en sancions


La campanya de crowdfunding iniciada per l'Associació Barcelona amb la Selecció ja ha arribat pràcticament a la meitat del seu objectiu. La iniciativa, que va néixer amb l'objectiu de compensar les quatre multes interposades per l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ja ha aconseguit recaptar 3.447 euros dels 8.000 que marquen la fita final, amb un total de 162 mecenes.

"Estem contents de la rebuda que ha tingut l'acció, la gent ha respost bé i això també es va veure el 23 d'abril, quan vam habilitar una carpa informativa a la Plaça de Catalunya de Barcelona coincidint amb el Sant Jordi", explica Manel Hernández, secretari de l'associació. L'entitat, creada l'any 2015 per sis joves amb l'objectiu que la selecció espanyola de futbol pugui tornar a disputar un partit de seleccions a Catalunya, van haver de pagar més d'11.000 euros de la seva butxaca per fer front a les sancions de Colau.

En aquest sentit, la batllessa barcelonina va tramitar la darrera sanció el 27 de juny de 2016, coincidint amb un Espanya-Itàlia que va ser seguit amb pantalles gegants des de la Plaça Catalunya per milers de persones, un esdeveniment organitzat per Barcelona amb la Selecció que va generar una pluja de multes: falta d'un Pla d'Autoprotecció (juliol de 2016); espectacle públic sense llicència (setembre de 2016); polèmica en l'estacionament (octubre de 2016) i falta de llicència del 'vehicle instal·lador' (abril de 2017).

Des de l'associació, que defensen en tot moment la bona logística i funcionament dels seus actes, critiquen la tardança de la darrera multa, rebuda gairebé 10 mesos després de la concentració. "Hem intentat parlar amb ells -Ajuntament de Barcelona- però mai ens donen resposta", explica Hernández.

Espanya-Albània, proper objectiu

Les sancions provinents del consistori barceloní no aturen la voluntat organitzativa de l'associació. De fet, un dels objectius d'enguany és el de portar l'Espanya-Albània del 9 d'octubre a Catalunya. Després de la negativa del FC Barcelona per acollir-lo al Camp Nou, al·legant que es tracta d'una assumpte de la Federació Espanyola de Futbol, l'objectiu ara és celebrar el partit a l'estadi del RCD Espanyol, el RCDE Stadium de Cornellà.

Donació campanya de crowdfunding : ES77 0081 0105 16 0002178421 Banc Sabadell




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/44514_barcelonaambla-elecciore-ponacolauambuncrowdfunding-3.htm