logo
Imprimir
03-05-2017 | 16:16hs
•TURISME

El Museu de la Pesca i l'Oficina de Turisme de Palamós revaliden el distintiu del Pla de Qualitat Turística

S'ha lliurat avui dimecres (03/05/17) en el decurs d'un acte celebrat a la seu que el Museu d'Arqueologia de Catalunya té al jaciment ibèric d'Ullastret


Aquestes distincions s'han lliurat avui dimecres en el decurs d'un acte que ha tingut lloc a la seu que el Museu d'Arqueologia de Catalunya té al jaciment ibèric d'Ullastret. Al reconeixement corporatiu se li suma, i en el cas de Palamós, la del restaurant la Gamba i la del càmping Internacional Palamós. El Pla de Qualitat Turística en Destinació és un projecte impulsat pel Consell Comarcal del Baix Empordà i promogut per la Secretaria de Estado de Turismo, mitjançant el qual es valora la qualitat de la gestió global que en l'àmbit d'organització i promoció de recursos fan les administracions, empreses i serveis, proporcionant dades objectives a la destinació per tal de millorar el seu territori turístic.

El Museu de la Pesca i l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Palamós han obtingut, un any més, el Pla de Qualitat Turística en Destinació. El distintiu que ho certificarà al llarg d'aquest any 2017, s'ha lliurat avui dimecres (03/05/17) en el decurs d'un acte celebrat a la seu que el Museu d'Arqueologia de Catalunya té al jaciment ibèric d'Ullastret.

En nom de l'Ajuntament de Palamós, els regidors de Cultura i Patrimoni, i de Promoció Econòmica i Turisme, Francesc Subirats i Emili Colls, respectivament, han recollit aquestes distincions de mans del president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Català.

Reconeixement a una bona gestió
Els criteris avaluats pels quals s'han atorgat aquests distintius a aquests dos serveis municipals, han estat diversos, destacant entre altres la bona gestió de recursos humans, materials i externs; l'organització i coordinació del servei; la informació i comercialització del producte; l'elevada satisfacció del client; les infraestructures, equips i instal·lacions; i l'acurada gestió mediambiental.

Un cop valorats el funcionament i execució de tots aquests paràmetres, el Museu de la Pesca i l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Palamós han renovat un any més aquesta certificació i, un cop més, amb un alt nivell de qualificació.

Distincions per a establiments turístics
A aquestes distincions corporatives atorgades a dos serveis de l'Ajuntament de Palamós se li suma enguany també, i en el cas de Palamós, la de dos establiments turístics de la vila, concretament la del restaurant La Gamba i la del Càmping Internacional Palamós.

Pla de Qualitat Turística en Destinació
El Pla de Qualitat turística en Destinació, és un projecte impulsat pel Consell Comarcal del Baix Empordà en col·laboració amb el Sistema Integral de Calidad Turistica en Destinación (SICTEC), que està promogut per la secretaria de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias.

Identificat físicament amb un distintiu, el Pla de Qualitat en Destinació valora la gestió global de la qualitat en servei, planificació, organització i oferta que gestionen administracions, empreses i serveis de l'àmbit turístic, certificant i garantint aquesta qualitat i proporcionant dades objectives als agents de la destinació per tal de millorar el seu servei.

El Pla de Qualitat en Destinació es gestiona a través de la comissió turística del Baix Empordà que s'integra per part de la comissió política, la comissió tècnica i la taula de Qualitat. La implantació d'aquest Pla es fa amb el manual de bones pràctiques que se certifica anualment.

La gestió de la informació es fa amb el quadre de control que permet realitzar a l'ens gestor del Pla una avaluació de la gestió de la qualitat i portar a terme un seguiment del grau de consecució dels objectius fixats en cada període.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/44618_elmu-eudelape-cailoficinadeturi-medepalamo-revalideneldi-tintiudelpladequalitatturi-tica.htm