logo
Imprimir
14-06-2017 | 22:35hs
•LA GARROTXA

OCLINIC d'Olot és la primera clínica dental gironina que entra a l'Associació Best Quality Dental Centers

Per poder formar part d'aquesta prestigiosa associació, Oclinic ha obtingut una certificació de qualitat seguint uns requisits determinats; treballant amb els millors proveïdors, l'última tecnologia, materials de qualitat i utilitzant les tècniques menys invasives aplicades


Aquest proper dijous 15 de juny a les 19h a la mateixa clínica, situada al carrer Verge de Fàtima d'Olot, es farà l'entrega de la placa com a nou membre de l'associació, per part del President de BQDC, el Dr. Jordi Cambra, i el gerent, el Sr. Xavier Romea.

L'Associació BQDC és una xarxa que engloba les millors clíniques dentals d'Espanya, Portugal (i properament altres països d'Europa), formant una plataforma de professionals que facilita la interrelació i formació en noves tecnologies i tècniques odontològiques.

Per poder formar part d'aquesta prestigiosa associació, Oclinic ha obtingut una certificació de qualitat seguint uns requisits determinats; treballant amb els millors proveïdors, l'última tecnologia, materials de qualitat i utilitzant les tècniques menys invasives aplicades.

El Doctor Josep Vila, director i fundador d'OCLINIC, explica que és un honor haver aconseguit formar part d'una de les millors associacions d'Espanya. Després de 8 mesos des de la seva obertura, la clínica ja està assolint els objectius que tenia present: entrar a formar part d'aquesta agrupació, amb especialistes en formació constant i oferir un servei únic i exclusiu a la zona.

Actualment a tot Catalunya tan sols hi ha 8 clíniques dentals que han aconseguit entrar a formar part del BQDC, i en són part gràcies a la professionalitat i a tenir al capdavant els millors doctors en odontologia del país.

Les clíniques escollides per formar part de BQDC tenen com a objectiu principal millorar la qualitat de tractaments, serveis i comunicació als pacients, col·laborar en el progrés de l'odontologia i promocionar la prevenció en la salut dental. Això es tradueix en un benefici indirecte pel client, ja que implica que el Doctor Vila i tot el seu equip es troben en formació constant, obtenint sinergies col·laboratives amb les millors clíniques del grup per poder oferir un servei òptim al client.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/45787_oclinicdolote-laprimeraclinicadentalgironinaqueentraala-ociaciobe-tqualitydentalcenter--4.htm