logo
Imprimir
18-07-2017 | 19:59hs
•MOTOR

Garage Andreu ofereix el flamant DS7 Crossback en primícia

El primer SUV de la divisió premium de Citroën es podrà veure a la DS Store gironina del 18 al 31 de juliol


L'estiu no és sinònim d'inactivitat a Garage Andreu. En aquest sentit, el concessionari oficial de Citroën i DS Automobiles de la província gironina tindrà des d'avui, 18 de juliol, i fins el proper dilluns 31 de juliol, el nou vehicle DS7 Crossback en primícia a la DS Store de Girona.

D'aquesta manera, qui s'aproximi fins al carrer Antoni Barnés i Gultresa de Girona podrà gaudir del nou i revolucionari SUV –Vehicle Utilitari Esportiu, traduït de l'anglès–, un vehicle que converteix l'estètica, la innovació i la refinada sofisticació tecnològica en els seus grans abanderats.

El cert és que el primer automòbil SUV de la divisió premium de Citroën és un vehicle diferent, distanciat de la resta de productes de la firma francesa però també de la flota de cotxes que caracteritzen la marca DS. De dimensions generoses, el nou i exclusiu cotxe ofereix un disseny genuí on destaca el seu frontal imponent, però també unes llantes d'aleació de 20'' PARIS o una elegant gamma de colors que inclou el gris, el blanc o el negre perla.

Si el seu exterior ja és de primer ordre, el seus acabats interiors no es queden gens curts. Així doncs, qui es posi al volant de cuir del vehicle podrà gaudir d'una conducció segura i fiable amenitzada per un ampli ventall de valor afegits: des de pantalles grans de 12'' o una il·luminació interior PolyAmbient, fins a la tapisseria de pell a les portes i quadre de comandaments; el Hi-Fi FOCAL; el rellotge giratori B.R.M. R180 o els seients de cuir que faran les delícies dels qui valoren la comoditat com una imperiosa obligació a la carretera.

A Garage Andreu els possibles clients d'aquesta meravella de l'automoció podran trobar-hi les diferents versions. En aquest sentit, el DS 7 Crossback està disponible amb una selecció de motors dièsel i gasolina d'entre 130 i 300 cavalls de potència. Entre aquests barems hi ha opcions per a tots els gustos: des de models amb un motor d'un 1.2 PureTech de 130 cavalls fins a versions de gasoil 2.0 BlueHDi amb potències de fins a 180 cavalls. La gran novetat, no obstant això, és una versió E-Tense híbrida i endollable i amb tracció integral que, amb el seu pack de bateries de ions de liti i 13 kWh de capacitat pot permetre al cotxe circular durant 60 quilòmetres sense emetre cap gram de diòxid de carboni.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/46564_garageandreuofereixelflamantd-7cro-backenprimicia-4.htm