logo
Imprimir
02-08-2017 | 21:52hs
•LLEIDA

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Tàrrega impulsen la sortida de les empreses targarines als mercats exteriors

Delfí Robinat i Jaume Masana han destacat el paper fonamental del comerç exterior en l'economia de les comarques lleidatanes


CaixaBank i la Cambra de Comerç de Tàrrega han signat un acord de col·laboració per a impulsar la sortida de les empreses targarines als mercats exteriors mitjançant l'assessorament i la formació dels emprenedors en l'àmbit de la internacionalització.

El conveni, signat pel president de la Cambra de Tàrrega, Delfí Robinat, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, inclou cursos per a la formació del personal responsable del departament de comerç internacional en àrees com les vendes internacionals o les estratègies de cobrament, pagament i finançament internacional.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha manifestat que l'acord de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Tàrrega "és una mostra del compromís de l'entitat financera amb les empreses de la comarca de l'Urgell". Així mateix, Masana ha destacat el paper fonamental del comerç exterior en l'economia de les comarques lleidatanes.

Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Tàrrega, Delfí Robinat, ha assegurat que "la col·laboració amb CaixaBank per temes empresarials ha estat sempre molt estreta".

Han assistit també a la signatura per part de CaixaBank el director de Banca d'Institucions a Lleida, Josep Galve i la directora d'Àrea de Negoci Urgell-Segarra, Carina Termens.

CaixaBank, al costat de les empreses

A través de CaixaBank Empreses, l'entitat financera posa a la seva disposició un equip de prop de 1.300 gestors que treballen a tot l'Estat a través d'una xarxa de prop 5.500 oficines i 104 centres d'empreses, dos dels quals es troben a les comarques de Ponent.

Tàrrega acull des del passat mes de març el centre d'Empreses Lleida Est de CaixaBank. Dirigit per Mònica Vidales, s'ubica al carrer Sant Pere Claver, 20 i dóna servei a més de 700 empreses de les comarques de les Garrigues, el Pla d'Urgell, la Noguera, la Segarra, l'Urgell, l'Alt Urgell i el Solsonès. Hi treballa un equip d'experts en negoci empresarial de 6 persones. Les petites empreses d'aquestes comarques reben també servei des de la xarxa d'oficines de CaixaBank. El segon centre d'empreses a la demarcació és el de Lleida ciutat, que dirigeix Emili Castán. Format per un equip de 18 especialistes, dóna servei a més de 5.800 empreses lleidatanes

CaixaBank disposa avui d'una de les majors quotes de penetració en el sector d'empreses a nivell de l'Estat: el 45% de les empreses espanyoles són clients de l'entitat financera segons FRS.

El model de servei per a banca d'empreses de CaixaBank es basa en la relació a llarg termini amb els clients a través d'un servei especialitzat, que ha permès reforçar el negoci i augmentar les quotes de mercat en factoring, confirming i comerç exterior.

CaixaBank és una de les entitats líders en oferir assessorament en comerç exterior, aportant solucions financeres que facilitin les exportacions i importacions dels clients. A més, disposa d'un equip de banca internacional i una xarxa d'oficines de representació a París, Milà, Francfort, Pekín, Shanghai, Dubái, New Delhi, Istambul, Singapur, El Caire, Santiago de Chile, Bogotá, Nova York, Johannesburgo, Argelia, Sao Paulo i Lima. L'entitat també disposa d'oficines operatives a Londres, Varsòvia, Casablanca i Tánger.

En total, la xarxa exterior de CaixaBank ofereix cobertura en més de 50 països. També disposa d'acords amb més de 2.900 bancs internacionals que permeten donar servei a les empreses a qualsevol país.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/47556_caixabankilacambradecomercdetarregaimpul-enla-ortidadele-empre-e-targarine-al-mercat-exterior--2.htm