logo
Imprimir
04-08-2017 | 00:10hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Pere Ribes serà el pregoner de les Festes del Tura 2017

Amb els seus 11 anys en Pere es convertirà en el pregoner més jove de les Festes del Tura


L'alcalde Josep M. Corominas ha encarregat a aquest veí d'Olot d'11 anys el pregó de la Festa Major pel seu esperit de superació i la força que transmet en els partits de la Unió Esportiva Olot a través de Ràdio Olot. Al pregó de Festes, en Pere comptarà amb el suport del periodista esportiu Joan Maria Pou, un dels seus referents en la seva gran passió pel futbol i la ràdio.

Ja fa tres anys del seu debut a la ràdio
Va ser el 16 de març de l'any 2014 quan en Pere Ribes Graboleda va fer la seva primera intervenció a l'antena de Ràdio Olot. Al descans de l'Olot-Nàstic es va acostar al punt de retransmissió d'en David Planella que li va donar la primera oportunitat de parlar per Ràdio Olot. Va ser el primer dia que en Pere va agafar el micròfon i que no ha deixat fins a dia d'avui. Durant tot aquest temps, s'ha convertit en una peça clau de l'equip d'esports de Ràdio Olot amb qui ha cantat, entre altres èxits, l'ascens a Segona Divisió B de la UE Olot i ha recollit amb ells diferents reconeixements. Com el Premi a la Integració que Ràdio Associació de Catalunya ha atorgat a Ràdio Olot per la incorporació d'en Pere a les retransmissions esportives i els Premis Solidaris ONCE Catalunya 2017 que es lliuraran aquest mes d'octubre.

Nascut el 24 de novembre de 2005, en Pere Ribes estudiarà primer d'ESO a Escola Petit Plançó d'Olot i és un gran aficionat al futbol que comenta sense poder veure. Cec de naixement, ha trobat en aquest esport la seva gran afició a la que té molt clar que vol dedicar-se professionalment en un futur. A més dels seus companys de Ràdio Olot, un dels seus referents és el periodista Joan Maria Pou. Segueix les seves retransmissions del Barça a RAC1 i s'ha convertit en una de les persones a qui més admira i un exemple a seguir en el seu camí per convertir-se en periodista esportiu.

El regidor de Festes, Pep Berga, ha explicat que "l'esperit de superació d'en Pere ens ha fet decidir a l'hora d'encarregar-li el pregó". Berga ha afegit "m'agradaria agrair a Ràdio Olot haver donat a en Pere l'oportunitat de formar part de formar part del seu equip d'esports, a ell i als seus familiars per haver acceptat de fer el pregó i a en Joan Maria Pou perquè des del primer moment ens ha dit que, per en Pere, el que faci falta. Per tot això, crec que serà un gran pregó".

Amb els seus 11 anys en Pere es convertirà en el pregoner més jove de les Festes del Tura. Quan aquest 6 de setembre a les 9h del vespre surti al balcó de Can Joanetes amb en Joan Maria Pou, pronunciarà el 51è pregó de la Festa Major d'Olot.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/47622_pereribe-eraelpregonerdele-fe-te-deltura2017.htm