logo
Imprimir
05-08-2017 | 14:01hs
•EL RIPOLLèS

Rescatada la segona persona atrapada en l'esfondrament de Llanars (Ripollès)

Han estat dues les persones ferides per aquest incident, anteriorment els Bombers havien rescatat a una dona que també havia quedat atrapada


Els Bombers de la Generalitat han rescatat la segona persona que encara estava atrapada sota les runes en l'esfondrament d'aquest matí a Llanars. Es tracta d'un home que, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), ha resultat ferit també amb cremades, en un 30%, i amb una fractura de turmell. El ferit ha estat traslladat també en helicòpter del SEM a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Ara, els efectius dels Bombers de la Generalitat treballen per retirar aquells elements semi derruïts que perillen de caure i netegen la zona afecta per l'esfondrament. Com a mesura de seguretat, deixaran abalisada la zona.

A més dels Bombers, també han treballat sis patrulles del Cos de Mossos d'Esquadra, que han donat suport operatiu als Bombers i han garantit l'ordre públic a la zona. En les pròximes hores, els Mossos d'Esquadra duran a terme la investigació d'aquest esfondrament.

Al lloc, s'hi han desplaçat deu dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre les quals hi ha efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE), sis patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/47707_re-catadala-egonaper-onaatrapadaenle-fondramentdellanar-ripolle--1.htm