logo
Imprimir
08-08-2017 | 20:20hs
•+ NOTíCIES

Sant Gregori acollirà la primera Cursa de la Dona de Muntanya

La primera cursa de la dona de muntanya es celebrarà a Sant Gregori el proper diumenge 3 de setembre i espera convertir-se en un festival de l'esport femení


El projecte nascut de l'equip Les Nenes Trail i l'equip Corro x Tu té per objectiu recaptar fons per a la Fundació Oncolliga de Girona i aportar una experiència esportiva diferent a totes les participants que prenguin la sortida i completin un dels dos recorreguts previstos.

A la presentació que s'ha fet aquest dilluns a la tarda al Centre BTT Sant Gregori, punt neuràlgic de la prova de principi de setembre, l'alcalde de la població, Quim Roca, ha destacat que l'entorn del municipi de Sant Gregori i de la Vall de Llémena és ideal per a la pràctica esportiva i un exemple és que ens arribin propostes com aquesta. "Quan se'ns va plantejar el projecte fa uns mesos vam dir que sí de seguida amb tota la col·laboració possible per part de l'Ajuntament de Sant Gregori com no podia ser d'altra manera", ha explicat Roca.

Charo Garcia, de l'equip Les Nenes Trail, ha posat de manifest que s'han buscat dos recorreguts un de més fàcil, de 5 km i 100 metres de desnivell, molt assequible per a tothom i un de més llarg amb cim a Sant Grau, de 15 km i 450 metres de desnivell, ambdós circuits pensats per buscar la màxima participació. La sortida serà conjunta a les 9 del matí des de la zona de la Pineda.

Els organitzadors destaquen que és un esdeveniment únic i que no existeix cap prova de trail específicament per a dones, aquesta és la primera que s'organitza segons ha explicat Josep Rodriquez de l'equip Corro x Tu, així mateix per aquesta edició, s'han marcat un límit entorn de les 500 participants per tal d'oferir la millor qualitat i atenció a les esportistes. Totes les participants rebran una bossa de la corredora amb diferents obsequis i una samarreta exclusiva de la cursa.

Les inscripcions ja estan obertes a través de la pàgina web oficial www.cursadeladonatrial.com i s'hi estan sumant diversos col·laboradors que aporten i fan possible aquest projecte esportiu i solidari, segons ha explicat Toni Serrano de l'equip Corro x Tu. També es podran formalitzar inscripcions el mateix dia però es recomana fer-ho de forma anticipada.

La presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, que també ha estat a la presentació a Sant Gregori ha mostrat el seu agraïment i l'emoció que s'organitzin aquests esdeveniments en favor de l'entitat i els seus projectes per lluitar contra el càncer.

Una altra novetat que han presentat els organitzadors és que durant la jornada, qui vulgui, podrà fer una donació de cabell per a la Fundació Mechones Solidarios, que fabrica perruques per a dones que pateixen càncer. Així mateix s'ha creat el dorsal solidari, on tothom pot fer donacions de 5€ per el projecte i a canvi entrarà en el sorteig de material esportiu que aporten els diferents col·laboradors i patrocinadors de la prova.

Durant la jornada també s'ha previst que els acompanyants i les esportistes puguin gaudir de la piscina municipal de Sant Gregori, o puguin fer diverses activitats als inflables, master class de zumba o visitar els estands dels col·laboradors, entre altres.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/47803_-antgregoriacolliralaprimeracur-adeladonademuntanya-2.htm