logo
Imprimir
09-08-2017 | 21:55hs
•FIRES I FESTES

5a Fira de Col·leccionisme FiraFan (diumenge 13 agost '17)

Zona de jocs de taula, exposició de Lego i presentació d'un llibre il·lustrat de Musclu&Pawel


Cinquena edició de Firafan Platja d'Aro, el proper diumenge 13 d'agost (11-21 h) al primer pis interior del Palau d'Esports i Congressos, en el marc de la Festa Major 2017. Es tracta d'una fira de compra i venda de col·leccionisme de productes relacionats amb el cinema i les sèries de televisió i d'animació; el còmic, la literatura fantàstica i de ciència-ficció; la música i els videojocs, i tot el marxandatge relacionat que envolta aquests mons: joguines, figures, peces de roba, pòsters, il·lustracions o objectes de culte i disseny. Organitza l'entitat local Associació Arocinema amb col·laboració de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro.

L'entrada és gratuïta i ja està confirmada la presència d'estands tant de professionals com de particulars. Entre el primer grup hi seran AH! Pillows, Pawel Limited Editions, Nikochan Comics, Via Lúdica, Eternia, La Vila del Pingüí, Retrotoys Shop, Ratafia Records, Kingdom Games, Play Retro o Adhesivos Natos entre altres. Com a activitats complementàries hi haurà una zona de jocs de taula, una petita exposició de Lego i la presentació de l'edició limitada del llibre il·lustrat La mano de Mark Hamill hizo más carrera que él, un homenatge amb clau d'humor sobre el cinema i les sèries de culte de dos joves autors de Platja d'Aro i Sant Feliu de Guíxols, Musclu & Pawel, que també hi seran presents per signar-lo personalment.

Platja d'Aro celebra de l'11 al 15 d'agost la Festa Major 2017 amb un ampli conjunt d'activitats amb la voluntat de fer-la atractiva per a tots els públics i per a totes les edats. La gratuïtat i l'aire lliure com a escenari de gairebé totes les propostes són els trets característics de la celebració. L'Ajuntament amb col·laboració amb diverses entitats locals, proposa un programa on la música, l'esport i les activitats familiars són les grans protagonistes. La majoria dels concerts es concentren a la Plaça del Mil·lenari amb La Loca Histeria (versions), Manuel Fuentes & The Spring's Team (tribut a Bruce Springsteen), Star Tr3s (èxits actuals i els clàssics del pop, rock, funky i disco), Orquestra Montgrins (concert de tarda i ball de nit), Funkystep & The Sey Sisters (homenatge als grans artistes de la música negra), The Soul Beams (versions de clàssics i contemporanis del soul i el funk) i Los 80 Principales (hits dels anys 80 i 90).

La Plaça Major és el segon escenari d'actuacions musicals amb Pep López (animació per a tota la família), Havàname (fusió d'havaneres de Catalunya i Cuba), Jordi Tonietti & The Bus Band (cançons infantils per cantar i ballar) i Eva Fernández Group (la nova revelació del jazz català). Completen el programa musical, en altres espais, Cotton Big Band (jazz), Fefe & Cia. (animació infantil), Duo De No! (guitarra) i la Cobla Foment del Montgrí (sardanes). També s'han programat diverses propostes de caràcter familiar: demostració i taller de torn, observació astronòmica amb telescopis, espectacle de titelles i tallers diversos (interactius, titelles de dit, construcció d'estels, pintura amb sorra de colors, natura i maquillatge). Les activitats esportives d'enguany són els torneigs de petanca i de bàsquet 3x3. Altres possibilitats de caire popular i participatiu són: visita guiada al Camí de Ronda de Platja d'Aro i Vil·la Romana de Pla de Palol, Fira de Brocanters o missa solemne amb acompanyament musical.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/47943_5afiradecolleccioni-mefirafandiumenge13ago-t17-3.htm