logo
Imprimir
10-08-2017 | 21:24hs
•ESPORTS

El Girona FC posa a la venda les entrades per assistir als dos primers partits de lliga

Els GIRONA FANS que no han pogut abonar-se podran adquirirne demà, de forma prioritària, de 9 del matí a 6 de la tarda

El Girona FC posarà demà a la venda les entrades per als dos primers partits de lliga, en què rebrà la visita de l'Atlético de Madrid i el Málaga CF.

Els posseïdors del carnet GIRONA FANS tindran prioritat per adquirir-ne, tant online com a les oficines del club, des de les 9:00h fins a les 18:00h del mateix divendres. A partir de llavors la venda s'obrirà a tot el públic, online i en horari habitual d'oficines.

Els preus per a aquest partit seran els següents:

Gol: 50€
Preferent: 65€
Preferent Coberta: 75€
Tribuna: 90€


Els GIRONA FANS podran comprar fins a dues entrades. Un cop obert a tot el públic el nombre màxim d'entrades que podrà comprar un mateix usuari serà de quatre.

GIRONA-MÁLAGA
També es podran adquirir a partir de demà entrades per a la segona jornada de lliga, contra el MALAGA CF que es jugarà dissabte 26 d'agost a les 20:15h, de nou a Montilivi. Amb les mateixes condicions (demà divendres de 9h a 18h) els GIRONA FANS seran els destinataris, en exclusiva, d'aquestes entrades.

Els preus per a aquest partit seran els següents:

Gol: 30€
Preferent: 40€
Preferent Coberta: 50€
Tribuna: 60€


GIRONA-MANCHESTER CITY
El Girona manté a la venda les entrades per al Girona FC - Manchester City, corresponent al 41è TROFEU COSTA BRAVA, que es disputarà el dimarts 15 d'agost a les 18:00h i que servirà de presentació de la plantilla gironina davant la seva afició i la primera oportunitat per veure el nou Montilivi, amb totes les millores que s'han realitzat aquest estiu.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/48011_elgironafcpo-aalavendale-entrade-pera-i-tiral-do-primer-partit-delliga-2.htm