logo
Imprimir
14-08-2017 | 16:50hs
•BAIX EMPORDà

Noves visites guiades d'estiu teatralitzades al camí de ronda de S'Agaró i a Castell d'Aro

També hi ha noves sessions de la nova visita guiada escultòrica al Parc dels Estanys








Els propers dies se celebren les darreres sessions de les noves visites teatralitzades programades per la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, en el marc del programa d'estiu d'activitats de descoberta (41 propostes entre el 4 de juliol i el 17 de setembre). Divendres 18 d'agost (19 h) hi ha l'última edició d'Una passejada de pel·lícula al Camí de Ronda de S'Agaró; i el dimarts 22 d'agost (19 h) la tercera i darrera edició de la visita familiar teatralitzada a Castell d'Aro, ambdues amb la Companyia La Minúscula. També resten dues sessions -divendres 25 d'agost i 15 de setembre (19 h)- de la nova vista escultòrica al Parc dels Estanys de Platja d'Aro.

La visita Una passejada de pel·lícula és apta per a tots els públics i s'estructura a partir de la trobada d'un director de cinema i el seu equip que converteixen per un dia l'espai en un plató de cinema on diversos personatges reviuen de manera distesa i participativa l'època més cinematogràfica d'aquest indret, escenari de films com Pandora y el holandés errante amb Ava Gardner, Mister Arkadin d'Orson Welles, El jardinero español amb Dirk Bogarde o De repente, el último verano amb Elisabeth Taylor. La nova visita a Castell d'Aro proposa descobrir de la mà de diversos personatges el seu nucli històric -l'església, el Castell de Benedormiens o els carrers empedrats- declarat Bé Cultural d'Interès Nacional.

La visita escultòrica al Parc dels Estanys, amb guia local, proposa descobrir la vessant artística d'aquest parc urbà de Platja d'Aro que durant l'any és l'escenari de dues exposicions escultòriques de gran format a l'aire lliure, actualment la de Clemente Ochoa (fins al 28 de gener) i que també acull el fons permanent que es genera amb una obra de cada artista que hi ha exposat des de 2014 (Medina-Campeny, Jaume Roser, Alberto Gómez Ascaso, Emili Armengol, Josep Canals, Bonaventura Ansón i Pedro Jordán). La mateixa Cia. La Minúscula protagonitza les sessions de Contes màgics al Parc dels Estanys amb petites històries a l'entorn de la natura, la màgia i els personatges fantàstics per a infants a partir de 3 anys i també les visites teatralitzades a la Vil·la Romana de Pla de Palol de Platja d'Aro (segles I aC-VII dC).

L'activitat familiar Anem a la granja? al Mas Can Juanals de les Eroles a Castell d'Aro, permet als infants de 3 a 10 anys feinejar als seus horts i conèixer, tocar i alimentar el seu bestiar. També hi ha visites naturalistes al Parc dels Estanys de Platja d'Aro amb el Grup Natura Sterna per conèixer el seu cicle de l'aigua, la flora i fauna. Alhora es manté l'oferta per visitar amb l'acompanyament de guia local el Camí de Ronda de S'Agaró, el Nucli Antic de Castell d'Aro i el Trenet de la Vall d'Aro i el Camí de Ronda de Platja d'Aro i la Vil·la Romana de Pla de Palol. Aquest darrer espai acollirà, el diumenge 17 de setembre, la tercera edició de la jornada enològica DO Porcianus per commemorar una de les principals activats d'aquest assentament, amb verema tradicional i tallers i jocs per a infants, visita a les termes -un espai tancat la resta de l'any- i tast de vins per a adults.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/48187_nove-vi-ite-guiade-de-tiuteatralitzade-alcamiderondade-agaroiaca-telldaro-2.htm