logo
Imprimir
18-08-2017 | 21:48hs
•ESPORTS

Estrena de Primera contra el City

El Girona, més intens que el conjunt anglès, s'endú el Trofeu Costa Brava gràcies a una diana de Portu materialitzada al minut 13


Després d'una pretemporada amb pocs gols i amb moltes de les cares noves encara temptejant el terreny, el Girona ha lluït avui la seva versió més convincent amb una victòria de prestigi contra el Manchester City. Ho ha fet, a més, aixoplugat per un Montilivi encara en creixement que s'ha farcit amb 10.000 veus il·lusionants, un ambient de gala que ha servit perquè els blanc-i-vermells aixequessin el Trofeu Costa Brava i, de retruc, agafessin força i moral de cara a l'històric debut a Primera d'aquest dissabte contra l'Atlètic de Madrid.

Els anglesos, dirigits per Pep Guardiola i amb una plantilla milionària que avui presentava diversos teòrics suplents a l'onze, no han pogut superar en cap moment la rauxa gironina. Aquesta superioritat en l'entrega ha trobat el premi aviat, al minut 13, quan Portu ha aprofitat una gran assistència d'Aday amb l'exterior per batre l'exblaugrana Brava i desfermar l'eufòria a les grades de l'estadi. Abans, a l'altra àrea, Gorka havia tret una bona mà a tir de Sterling, en la que va ser l'ocasió més clara dels 'citiziens' durant el primer temps.

Després de la diana va arribar la reacció visitant, una resposta més evidenciada amb el toc que no pas amb les ocasions. De fet, qui continuava buscant els tres pals rivals amb més furor eren els de casa, que aprofitaven les internades d'un elèctric Maffeo per causar estralls a l'entramat defensiu dels de Guardiola, malgrat que l'ocasió més clara la va signar Stuani, que just abans del descans va obligar Bravo a lluir-se per tal d'evitar el segon.

El guió del partit no va canviar a la represa. Novament la intensitat del Girona, el que s'augura com una de les seves millors armes enguany, va guanyar el terreny al City. Portu, omnipresent, va estar a punt d'acaronar el que hauria estat el seu segon gol amb una rematada en carrera, mentre que Stuani, a centrada d'un incorporat Boulaya, no va arribar pels pèls a impactar amb l'esfèric quan ho tenia tot de cara. Per part del City, i ja al tram final, quan hi havia la majoria de titulars sobre la gespa, Bernardo Silva va topar amb Gorka en un u contra u que hauria pogut segellar un empat definitiu, un resultat que hauria estat poc concordant amb el transcurs del partit.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/48232_e-trenadeprimeracontraelcity-2.htm