logo
Imprimir
17-08-2017 | 12:20hs
•ALT EMPORDà

Aquest dissabte el grup mític 'The Original Blue Brothers Band' en concert a Empuriabrava

Actuaran aquest dissabte 19 d'agost a partir de les deu del vespre al Passeig Marítim d'Empuriabrava



The Blues Brothers Band, la llegendària banda coneguda també per les seves pel·lícules "The Blues Brothers" i "Blues Brothers 2000" i pel seu triple àlbum de platí "Briefcase Full of Blues", actuaran aquest dissabte 19 d'agost a partir de les deu del vespre al Passeig Marítim d'Empuriabrava.

The Blues Brothers Band, que segueixen comptant amb la formació d'alguns dels seus músics originals com Steve Cropper (guitarra) i Lou Marini (saxo), faran un repàs de melodies de blues, soul i rhythm & blues. Amb temes com "Everybody needs somebody to Love", "Soul Finger" o "Sweet Home Chicago", la banda farà vibrar i ballar al públic assistent a l'espectacular concert.

Tot seguit del concert de la mítica banda americana, compartiran escenari amb un concert el grup convidat Superfluid, banda formada per vuit músics amb interpretacions de soul-rock i música amb record dels sons dels 60' i 70's. Dos concerts genials per passar una vetllada de dissabte a ritme de música.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/48321_aque-tdi-abteelgrupmitictheoriginalbluebrother-bandenconcertaempuriabrava-1.htm