logo
Imprimir
17-08-2017 | 13:26hs
•ALT EMPORDà

Denunciat el conductor d'un autobús per dur paqueteria sense autorització a l'Alt Empordà

Denunciat per no tenir autorització i per posar en risc al passatge


Els Mossos d'Esquadra van denunciar el conductor d'un autobús de línia regular marroquí per una infracció de l'article 140.1 de la LOTT per efectuar transport públic de paqueteria sense autorització i amb risc per al passatge.

El dia 15 d'agost, els mossos van aturar un autobús a l'àrea de servei de l'AP-7 en el punt quilomètric 35 sentit sud al terme municipal de Pontós (Alt Empordà), ja que des de l'exterior havien visualitzat equipatge en la zona de passatgers.

Es tractava d'un autobús de línia regular marroquí que duia en aquell moment 17 passatgers adults.

Els agents van constatar que a la zona del passatge hi havia diversos paquets i maletes que posaven en risc la seguretat dels ocupants del vehicle.

Tanmateix van comprovar que en la zona del portamaletes duien paqueteria sense l'autorització pertinent.

Davant les evidències, els agents van immobilitzar l'autocar i van denunciar al conductor per una infracció de l'article 140.1 de la Llei d'Ordenació de Transports Terrestres (LOTT) per efectuar transport públic de paqueteria sense autorització i amb risc per al passatge amb un import de 1400 euros.

Un cop es va esmenar la infracció i es va efectuar el pagament de la sanció, els agents van aixecar la immobilització.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/48324_denunciatelconductordunautobu-perdurpaqueteria-en-eautoritzacioalaltemporda-2.htm