logo
Imprimir
17-08-2017 | 14:16hs
•BAIX EMPORDà

Calonge-Sant Antoni organitza la primera The Picasso Run & Holi

La gràcia de la prova és que, durant el recorregut, els participants trobaran diversos punts on se'ls llançarà una pols de colors per sobre, deixant-los pintats per complet


Sant Antoni de Calonge celebrarà aquest divendres, 18 d'agost, la primera edició de la The Picasso Run & Holi. Es tracta d'una cursa no competitiva que barreja color, diversió, esport i música. Està dirigida a tots els públics i l'objectiu no és guanyar, sinó passar una bona estona i quedar com més acolorit millor. Per tant, es podrà fer corrent o caminant.

La gràcia de la prova és que, durant el recorregut, els participants trobaran diversos punts on se'ls llançarà una pols de colors per sobre, deixant-los pintats per complet. Per això es recomana anar vestit de blanc i protegir-se els ulls amb unes ulleres. El recorregut, d'un quilòmetre i mig, començarà i acabarà al pàrquing de la platja d'Es Monestri, on hi haurà una festa de colors final ambientada amb música per un disc-jockey.

La cursa començarà a les 7 de la tarda d'aquest divendres, 18 d'agost. Les inscripcions tenen un preu de 5 euros per persona i es poden fer el mateix dia, des d'una hora abans de la sortida, o prèviament per internet a la pàgina web www.fotoinstant.com.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/48331_calonge-antantoniorganitzalaprimerathepica-orunholi-1.htm