logo
Imprimir
17-08-2017 | 14:43hs
•ESPORTS

Pablo Machín reafirma el seu compromís amb el Girona i renova fins a 2019

El tècnic va arribar el març de 2014 i enceta el cinquè curs a Montilivi


Pablo Machín ha estat el líder d'un Girona que ha aconseguit fer història. L'entrenador, juntament amb el seu cos tècnic, han dirigit un grup de futbolistes extraordinaris que la passada temporada van assolir l'ascens a Primera Divisió. Per tot això, el Girona i Pablo Machín han volgut fer evident aquesta confiança i compromís mutu signant la renovació per una temporada més, de tal manera que la seva vinculació contractual s'allargarà fins al juny de 2019.

El tècnic sorià va arribar a Montilivi el març de 2014 amb l'equip situat en l'última posició de la taula classificatòria. Machín va superar amb èxit aquest primer repte i l'equip va salvar la categoria. A la següent temporada, els blanc-i-vermells estan a punt d'assolir l'ascens directe però finalment entren al playoff i cauen eliminats pel Real Zaragoza. A la temporada 2015-2016, de nou l'equip realitza un magnífic curs que el situa, una altra vegada al playoff. Supera la primera eliminatòria però cau, a l'última ronda, davant Osasuna.

I arriba l'any per la història. El 4 de juny el Girona disputa l'últim partit de lliga de la fase regular. En un Montilivi ple de gom a gom i davant el Zaragoza, els de Machín sumen un punt que els permet assolir la segona plaça i l'ascens directe a Segona Divisió.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/48335_pablomachinreafirmael-eucompromi-ambelgironairenovafin-a2019-2.htm