logo
Imprimir
18-08-2017 | 13:22hs
•ACTUALITAT GIRONA

Girona se suma a les mostres de suport a les víctimes i al rebuig a l'atemptat terrorista

L'Ajuntament de Girona, Subdelegació del Govern, la Diputació de Girona i gencat a Girona han fet avui a les 12 h un minut de silenci


Centenars de gironins i gironines s'han sumat aquest migdia a les concentracions que s'han fet arreu de Catalunya per mostrar el suport ciutadà a les víctimes i el rebuig a l'atemptat terrorista comès ahir a Barcelona i a Cambrils. L'Ajuntament de Girona, la Generalitat de Catalunya a Girona, la Diputació de Girona i la Subdelegació del Govern a Girona han convocat de forma conjunta un minut de silenci avui a les 12 h davant de l'edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat a la concentració al costat del delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús; del vicepresident de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; de diversos regidors i regidores de l'Ajuntament de Girona; de diputats i senadors gironins; de representants dels cossos de seguretat que operen a la ciutat; del cònsol general del Marroc a Girona, Brahim Baddi, i del representant de la comunitat musulmana a Girona, Mohamed Sabouni.

Durant la concentració, l'alcaldessa Marta Madrenas ha llegit un manifest per expressar "el suport, escalf i estima cap a les víctimes, els seus familiars i amics" i per mostrar "enèrgic rebuig" a l'atemptat terrorista d'ahir a Barcelona i Cambrils.

S'han decretat tres dies de dol a tot Catalunya i des d'avui mateix les banderes de l'Ajuntament onegen a mig pal.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/48383_girona-e-umaale-mo-tre-de-uportale-victime-ialrebuigalatemptatterrori-ta-3.htm