logo
Imprimir
18-08-2017 | 17:17hs
•TARRAGONA

La Diputació de Tarragona condemna els atemptats de Barcelona i Cambrils amb una concentració silenciosa

Membres i personal de la corporació s'han aplegat aquest divendres davant del Palau de la institució per rebutjar l'acte violent i solidaritzar-se amb les víctimes


Treballadors de la Diputació de Tarragona, encapçalats pel president de la institució, Josep Poblet, d'altres membres de la corporació i l'exconseller d'Interior, Jordi Jané, han participat aquest divendres a la concentració silenciosa que s'ha dut a terme a les portes del Palau com a senyal de rebuig als dos atemptats perpetrats ahir a Barcelona i aquesta matinada a Cambrils. Amb aquest acte, la institució ha volgut mostrar la seva condemna als actes de terror i violència i el seu suport a totes les víctimes i les seves famílies.

El president de la Diputació ha llegit un manifest en què ha mostrat el rebuig als atemptats, ha expressat el suport a les víctimes i ha fet una crida a seguir "lluitant units, amb totes les ciutats i països del món que defensem la democràcia, la llibertat i la pau. Contra la por, sense por".

Les banderes dels edificis de la Diputació de Tarragona onejaran a mig pal des d'aquest divendres fins al proper diumenge dia 20 d'agost, d'acord amb el Decret del Govern pel qual s'han declarat tres dies de dol a tot Catalunya.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/48404_ladiputaciodetarragonacondemnael-atemptat-debarcelonaicambril-ambunaconcentracio-ilencio-a-2.htm