logo
Imprimir
22-08-2017 | 13:00hs
•ALT EMPORDà

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries se suma a la manifestació contra el terrorisme del 26 d'agost a Barcelona

La manifestació a Barcelona sota el lema #NoTincPor començarà a les sis de la tarda als Jardinets de Gràcia fins a arribar a la Plaça de Catalunya

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries se suma a la manifestació contra el terrorisme i posa a disposició dels ciutadans un autocar gratuït per assistir a la manifestació d'aquest dissabte, 26 d'agost, a Barcelona convocada pel Govern de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona, per mostrar el rebuig als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils i en favor de la pau i la solidaritat amb les víctimes.

Per tal de poder participar-hi cal apuntar-se prèviament a l'Ajuntament de Castelló d'Empúries dirigint-se al telèfon 972 250 130, en horari de 8 a 15 hores, indicant nom, telèfon i número del DNI. La sortida de l'autocar es realitzarà des del pavelló municipal a les 14.30 hores.

La manifestació a Barcelona sota el lema #NoTincPor començarà a les sis de la tarda als Jardinets de Gràcia fins a arribar a la Plaça de Catalunya.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/48558_lajuntamentdeca-tellodempurie-e-umaalamanife-taciocontraelterrori-medel26dago-tabarcelona-2.htm