logo
Imprimir
22-08-2017 | 22:04hs
•BARCELONA

SCC assegura que és imprescindible acudir a la manifestació contra el terrorisme d'aquest dissabte

L'entitat anima a tots els ciutadans a sumar-se a la marxa per evidenciar que no tenim por


Societat Civil Catalana s'adherirà a la manifestació contra el terrorisme que se celebrarà aquest dissabte a Barcelona, ??després dels atemptats a la capital catalana i a Cambrils. L'entitat assegura que el més important ara és expressar al carrer el rebuig cap a aquest tipus d'actes tan menyspreables com irracionals i mostrar públicament suport i solidaritat amb les víctimes d'aquesta tragèdia.

D'altra banda, però no per això menys important, l'associació també vol deixar clar que en aquest moment les diferències polítiques s'haurien de deixar de banda i que seria no només convenient sinó necessari mostrar una imatge d'unió cívica, convivència i unitat institucional amb la finalitat de reflectir que aquest tipus d'actes, que comporten la pèrdua de vides humanes, tenen, ara mateix, una importància infinitament més gran que qualsevol altre tipus d'objectiu polític.

Ara el més important i el que realment ha de comportar preocupació és la lluita contra el terrorisme i la forma més eficient de treballar i avançar en aquest aspecte és fer-ho de forma conjunta. Es tracta de protegir els ciutadans d'atacs terroristes i defensar la nostra llibertat i la nostra democràcia.

L'entitat insisteix que és imprescindible mantenir una comunicació fluïda i lleial entre les institucions i els cossos policials encarregats de vetllar per la seguretat de tots nosaltres, ja que ens enfrontem a un problema de terrorisme global i la unitat d'acció és fonamental per poder prevenir aquest tipus d'actes.

Societat Civil Catalana reitera que és el moment d'estar al costat de les víctimes i que els ciutadans i tots els representants polítics mostrin el seu costat més humà, el seu rebuig a la barbàrie i la unitat de tots davant del terror, anant a la manifestació d'aquest proper dissabte, dia 26 d'agost, i clamar sense cap tipus de temor que no tenim por.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/48570_-cca-eguraquee-impre-cindibleacudiralamanife-taciocontraelterrori-medaque-tdi-abte-3.htm