logo
Imprimir
23-08-2017 | 18:22hs
•ANDORRA

El 30 d’agost s’obre la convocatòria 2017-2018 dels ajuts a l’estudi d’ensenyament superior

Les sol·licituds i la documentació corresponent s’han de lliurar al Servei de Tràmits del Govern o dels comuns



El Consell de Ministres ha aprovat avui, a proposta del titular d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, l’obertura de la convocatòria dels ajuts a l’estudi d’ensenyament superior per al curs escolar 2017-2018.

Es poden beneficiar d’aquests ajuts els estudiants de formació professional superior i de primer i segon cicle universitaris en centres situats a Andorra, a l’estranger i a distància. Per obtenir l’ajut els sol·licitants han de complir tres criteris: cursar estudis oficials i assolir els criteris acadèmics; entrar dins dels llindars econòmics; superar la puntuació mínima establerta de béns patrimonials.

El termini de presentació de les sol·licituds i de la documentació necessària per demanar els ajuts a l’estudi s’obrirà dimecres 30 d’agost i es tancarà divendres 29 de setembre del 2017.Els impresos de sol·licitud estan a disposició dels demandants al Servei de Tràmits del Govern, situat a l’edifici administratiu del Govern, als serveis de tràmits dels comuns, i als webs www.tramits.ad i www.ensenyamentsuperior.ad.

Les sol·licituds i la documentació corresponent s’han de lliurar al Servei de Tràmits del Govern o dels comuns.Per a més informació cal adreçar-se a la Unitat d’Ajuts a l’Estudi del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, al telèfon 743 300 o a l’adreça electrònica ajutsestudi@govern.ad.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/48688_el30dago-t-obrelaconvocatoria2017-2018del-ajut-ale-tudiden-enyament-uperior.htm