logo
Imprimir
23-08-2017 | 18:28hs
•ANDORRA

Es licita la realització d’un portal web de facturació electrònica pel Govern d’Andorra

El pròxim mes de setembre es preveu modificar, mitjançant Decret, el reglament que regula les obligacions de facturació, i que entrarà en vigor a principis de l'any vinent


El Consell de Ministres, a proposta de la titular de Funció Pública i Reforma de l'Administració, Eva Descarrega, ha aprovat la licitació del concurs internacional per a la realització d'un portal web de facturació electrònica, gestionat pel Departament de Sistemes d'Informació. El concurs, de caràcter internacional, es durà a terme per procediment obert amb la modalitat de contractació urgent. Les ofertes es podran presentar fins al 21 de setembre.

Els treballs a concurs consisteixen en la realització d'un nou portal web de facturació electrònica pel Govern d'Andorra, donant continuïtat a la digitalització de les seves activitats reguladores i econòmiques i facilitant l'enviament de les factures dels seus proveïdors electrònicament i de manera segura.

El pròxim mes de setembre es preveu modificar, mitjançant Decret, el reglament que regula les obligacions de facturació, i que entrarà en vigor a principis de l'any vinent. Per aquest motiu caldrà que el portal web de facturació electrònica estigui acabat i en funcionament a principis de l'any vinent.

El portal de facturació ha d'oferir un servei d'enviament de factures tant als administrats com al Govern i als seus proveïdors. Els usuaris podran fer un seguiment de l'estat de la factura. De la mateixa manera se simplificarà la tasca de recepció i enregistrament de factures a l'Administració.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/48693_e-licitalarealitzaciodunportalwebdefacturacioelectronicapelgoverndandorra.htm