logo
Imprimir
30-08-2017 | 15:33hs
•CULTURA

Demà comença el Petit FITAG, la secció del Festival pensada per als més menuts

Enguany, el Petit FITAG s’estendrà del dijous 31 d’agost al dissabte 2 de setembre

El Festival de Teatre Amateur de Girona (FITAG) engega demà dijous, 31 d’agost, el programa del Petit FITAG, una proposta de teatre i arts dirigida als més petits de la casa, totalment gratuïta i oberta a tots els públics. El Petit FITAG és un espai pensat per a edats compreses entre els 3 i els 10 anys on els més menuts podran convertir-se en superherois i superheroïnes mitjançant els superpoders del teatre en acció. Enguany, el Petit FITAG s’estendrà del dijous 31 d’agost al dissabte 2 de setembre. Tots els espectacles es duran a terme a l’Auditori Viader de la Casa de Cultura.    

Maria Helena Tolosa, coordinadora del Petit FITAG, va presentar fa unes setmanes la cançó anomenada Superpoders!, que defineix perfectament el caràcter juganer, simpàtic i pedagògic del Festival. De fet, l’organització rebrà propostes de coreografies d’aquells atrevits i atrevides que vulguin pujar a l’escenari per aportar idees per a la tornada de la cançó. En definitiva, el Petit FITAG serà l’encarregat de motivar la mainada a conèixer els valors del teatre.  

El Petit FITAG arrencarà demà, de les 11 h a les 13 h, amb les actuacions de Màgic Kasana; Luca i Inter, que interpretaran Una nariz contagia felicidad; amb l’obra La niña que riega la albahaca y el príncipe preguntón, de la companyia canària Teatro Clásico de Maspalomas, i, finalment, Upside Down! The Reverse Side of the Earth!, de la companyia russa Muesli.  

Divendres i dissabte segueix el programa d’actuacions, que podeu consultar al web del Petit FITAG.

DIVENDRES 1:
1. Anglès. R’Apsarah. EL VESTIT D’IRIS
2. Colòmbia. Daniel Esteban. CUENTOS Y LEYENDAS
3. Puente Genil. Valeria Tejero. ZAMBRA PASIFLORA
4. Companyia Teatre d’Arbúcies. XALEM

DISSABTE 2:
Campdevànol. Companyia Sol Solet. EL PI PETIT
Sils. Màgic Kasana
Anglès. R’Apsarah. EL VESTIT D’IRIS
Girona. El Galliner Infantil. Clown
Ballaruca musical!




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/49140_demacomencaelpetitfitagla-ecciodelfe-tivalpen-adaperal-me-menut--1.htm