logo
Imprimir
30-08-2017 | 15:51hs
•CULTURA

El FITAG surt del centre de la ciutat i s'estén als barris

L'acte també ha comptat amb l'assistència del cònsol del Marroc a Girona, Mohamed Harrak

El Festival de Teatre Amateur de Girona (FITAG) ha presentat avui el "FITAG Barris", un projecte nou que té com a objectiu fer-ne partícips tots els barris de la ciutat de Girona; per això oferirà cada any una activitat teatral en un d'ells. Enguany, el barri escollit ha estat el de Montjuïc.

Així, avui totes les companyies participants al FITAG s'han desplaçat a Montjuic, on han pogut gaudir d'una visita guiada al castell. Després, s'han reunit amb l'associació de veïns del barri i amb els regidors Eva Palau i Carles Ribas. L'esdeveniment ha culminat amb un espectacle de danses i folklore marroquí lligat al Cicle de Teatre Marroquí que s'ofereix en el marc del FITAG. L'acte també ha comptat amb l'assistència del cònsol del Marroc a Girona, Mohamed Harrak, i del director territorial de Cultura de la Generalitat a Girona, Francesc Ten.

Amb accions com aquesta el FITAG vol ampliar la seva àrea d'influència i donar importància als barris de la ciutat, tot aportant una dosi de diversitat, dinamització, intercanvi entre comunitats i convivència veïnal.

Les companyies marroquines que han protagonitzat l'espectacle de danses i folklore han estat estat Roun'art, de la ciutat d'Agadir; Comedrama, d'Oujda; Association Catharsis, de Casablanca i Troupe Ilyada, d'Oulad.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/49142_elfitag-urtdelcentredelaciutati-e-tenal-barri--1.htm