logo
Imprimir
04-09-2017 | 04:48hs
•LA GARROTXA

Marc Prat ressegueix la Cresta del Ferran amb bicicleta

El pilot de biketrial bescanoní, que ja pensa en nous reptes a la demarcació, va completar una complicada ascenció de 983 metres

El jove pilot de biketrial Marc Prat continua sumant reptes vertiginosos al damunt de les dues rodes. La darrere exhibició del bescanoní va tenir lloc el darrer cap de setmana d'agost, quan es va col·locar al manillar de la seva bicicleta i va resseguir la Cresta del Ferran, al municipi d'Oix, un recorregut de llargada considerable i omplert d'una roca calcària d'excel·lent qualitat.

Com totes les rutes de l'Alta Garrotxa, Prat es va trobar amb un entorn feréstec, però al costat tenia un equip d'alpinistes experimentats que van ser testimonis de l'execució del desafiament. En total, el pilot va haver d'ascendir una altura de 983 metres, una aventura que es pot visualitzar a través del seu perfil de Yotube.

Segons ha manifestat el protagonista, aquesta no serà ni molt menys la darrera sorpresa, tenint en compte que ja es troba pensant en nous reptes per fer a la comarca. Una de les seves experiències més sonades va tenir lloc al maig del 2015, quan va contornejar la barana del pont medieval de Besalú.

Més enllà del món de l'exhibició i dels reportatges, la carrera del pilot de Bescanó es va iniciar en l'àmbit de la competició, on va tocar el cel l'any 2008, quan es va proclamar campió mundial de Biketrial en categoria 'Minime'. Un any abans havia estat tercer, mentre que el 2012 es va alçar com a campió de Catalunya en trial.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/49394_marcpratre-egueixlacre-tadelferranambbicicleta-2.htm