logo
Imprimir
06-09-2017 | 16:49hs
•ESPORTS

El Barça Lassa de Bàsquet farà una estada de preparació a Platja d'Aro

Partit Barça Lassa-UCAM Múrcia (24 de setembre '17)

El Barça Lassa de Bàsquet farà una estada de preparació al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro, del 21 i al 23 de setembre, que culminarà l'endemà, diumenge dia 24 amb un partit amb l'UCAM Múrcia (12.30 h). Avui s'ha presentat a la Casa de la Vila el matx del Torneig de Bàsquet Castell-Platja d'Aro 2017, amb la presència de Pere Francitorra, membre de la Comissió esportiva del Barça Lassa; de l'alcalde, Joan Giraut; i del regidor d'Esports, Antoni Botellé. Tot i que l'equip ja fa dies que s'entrena i que està disputat diversos partits de preparació, en l'estada i el partit de Platja d'Aro, serà el primer cop en la pretemporada que es preveu que hi siguin tots els jugadors de la plantilla, inclosos els que actualment són a l'Eurobasket 2017.

El partit s'ha programat per al diumenge 24 de setembre a les 12.30 h (obertura de portes a les 11 h). Les entrades per a un màxim de 1.200 localitats es posen a la venda, de manera anticipada del 7 al 23 de setembre a cinc establiments col·laboradors de Platja d'Aro: Intersport (Av. del Cavall Bernat, 2), Mavericks Surf Shop (c/ Pineda del Mar, 15), Photos Platja d'Aro (Av. del Cavall Bernat, 14), Perfumeria Vall (c/ Pineda del Mar, 22) i Can Bonini-Penya Blaugrana de Castell-Platja d'Aro. El mateix dia del partit també es podran comprar a les taquilles del Palau d'Esports i Congressos. Preus: menors de 5 anys, gratuït; infants i joves de 5 a 15 anys, 5 euros; i a partir de 16 anys i adults, 10 euros.

Amb la celebració del torneig, es manté la llarga tradició del municipi com a seu de concentracions d'equips de bàsquet de primer nivell a les seves instal·lacions. Aquest estiu i ha fet estada -per quart any consecutiu- la selecció espanyola masculina sots 20 com a preparació per a l'Europeu de la categoria, i entre les darreries d'agost i primers de setembre, UMMC Ekaterinburg de la lliga femenina russa. El punt àlgid en aquesta trajectòria va ser la tardor de 2015 amb l'acollida de la selecció nacional femenina absoluta dels Estats Units en el seu camí de preparació per aconseguir l'or als Jocs Olímpics de Rio de 2016. Altres clubs que han escollit el municipi per fer-hi concentracions o partits han estat els equips masculins del Joventut de Badalona, Saragossa, Màlaga, Manresa, Menorca, Gran Canària, Alba de Berlín, Dynamo i Zènit de Sant Petesburg, Kiev,Donetsk o el mateix FC Barcelona ara fa uns anys; i també els clubs femenins Uni Girona, Barça CBS o la selecció espanyola sots 17, entre d'altres.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/49688_elbarcala-adeba-quetfaraunae-tadadepreparacioaplatjadaro-1.htm