logo
Imprimir
13-09-2017 | 17:09hs
•ACTUALITAT GIRONA

El Mostrar't arriba a la 25a edició

L'actuació de la banda Véase Pág.57 demà a les 8 del vespre serà el tret de sortida d'un nou cicle d'exposicions

El Mostrar't arriba a la 25a edició. Demà, a les 20 h, es farà la festa de presentació del nou cicle d'exposicions a l'Estació Espai Jove. L'actuació de la banda Véase Pág. 57, que presentarà el seu primer disc homònim, donarà el tret de sortida a la festa. De teló de fons es podrà veure una anticipació de les exposicions que acollirà el Mostrar't entre setembre i desembre de 2017.

La primera proposta serà "Stay together", del col·lectiu "Un par de peras". Un testimoni fotogràfic sobre el fenomen de l'arribada del Wi-Fi a Cuba que es podrà visitar del 18 de setembre al 20 d'octubre.

El segon artista de la mostra serà el pintor Nil Perujo amb l'exposició "Muerte", del 23 d'octubre al 24 de novembre. Tancarà aquesta 25a edició el fotògraf Fran Arnau amb "Zenital", un recull de fotografia aèria a vista de dron que es podrà visitar del 27 de novembre al 29 de desembre.

La regidora de Joventut de l'Ajuntament de Girona, Elisabet Riera, ha destacat que "Mostrar't és un projecte que va néixer el 2007 amb l'objectiu de donar un impuls als joves creadors d'arts plàstiques de la ciutat i rodalia. Un centenar d'artistes en les disciplines de fotografia, il·lustració, pintura, escultura, còmic, etc. han omplert de significat les parets de L'Estació tots aquests anys".




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/50239_elmo-trartarribaala25aedicio-2.htm