logo
Imprimir
13-09-2017 | 22:55hs
•BAIX EMPORDà

Les candidates a Miss Món Spain 2017 desfilen a Platja d'Aro

Les 52 noies concentrades aquesta setmana a la localitat costanera participaran dissabte en la gran gala final que es farà al Palau d'Esports i Congressos

L'avinguda de S'Agaró de Platja d'Aro s'ha convertit avui en l'escenari d'una desfilada de moda de primer ordre, la que han protagonitzat les 52 candidates a representar l'estat espanyol al certamen de Miss Món que es farà el proper mes de novembre a la Xina.

L'esdeveniment ha comptat amb l'aportació d'uns quants comerços locals, com ara Mavericks, Mar Franc Trendy, Altra Obsessione, Tu & Tu, Mar Franc Dona i Rituals, i ha transcorregut a cer obert. Segons la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, Imma Gelabert, l'acte ha tingut un "èxit de públic". "Es tracta d'una desfilada que es fa per obtenir la màxima promoció a totes les províncies d'Espanya, parlem d'un públic al qual costa arribar i aquesta promoció és molt directa", afegeix l'edil.

La prova, puntuable a l'hora d'escollir la Miss que representarà Espanya al certamen internacional, esdevé l'avantsala de la gran gala final d'elecció que es farà aquest dissabte (21.30h) al Palau d'Esports i Congressos de la localitat baix-empordanesa. Durant aquesta setmana, les candidates s'han concentrat a Platja d'Aro amb l'objectiu de realtizar-hi diferents proves, des d'activitats merament relacionades amb el món de la bellesa fins a activitats relacionades amb el multimèdia o l'esport.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/50257_le-candidate-ami-mon-pain2017de-filenaplatjadaro-2.htm