logo
Imprimir
20-09-2017 | 22:55hs
•BESALú, VILA COMTAL

III Exposició Col·lectiva de Fotografia a Besalú amb motiu de la Festa Major

Tindrà lloc demà, dia 21 de setembre, a l'antic hospital de Sant Julià, demà a les 20h

BESALUX, associació de fotografia constituïda per un grup d'amants d'aquest art i veïns de Besalú (Girona) celebra per tercer any una Exposició Col·lectiva de Fotografia amb motiu de la Festa Major d'aquesta localitat

BESALUX es va crear amb la voluntat de fer descobrir el món de la fotografia a qui ho desconeix i impulsar nous talents desitjosos d'exposar els seus treballs. D'altra banda i al llarg de l'any, organitza tallers dedicats a temes de tècniques de captació d'imatges i com potenciar-les gràcies a la noves tecnologies.

Fidel a l'organització de les exposicions anteriors, Besalux presenta els tres vessants ja coneguts i apreciats pel públic que acudeix nombrós: Una mostra col·lectiva, una mostra d'un fotògraf convidat i en tercer lloc, una mostra dedicada a la vida del poble de Besalú.

Una mostra col·lectiva de diferents artistes de tot arreu i de totes les edats (l'artista més petita de l'edició anterior tenia 8 anys!). El fet de no imposar cap temàtica, permet els artistes exposar treballs sobre els temes que més dominen i aprecien.
Julián Martín Cuesta, fotoperiodista i lliure pensador amb un ampli recorregut en l'Agència EFE és el convidat d'aquesta edició amb una retrospectiva del seu treball realitzat durant l'època de la transició, entre els anys 70 i 80 a la ciutat de Barcelona. Sota el nom "La Transició, el despertar a la libertad" Besalux presenta unes 60 fotos d'aquest fotògraf que ell mateix es defineix com a "fotògraf social".
"Marcats per l'EGB" presenta un recull d'imatges i orles de l'escola Salvador Vilarrasa de Besalú al llarg de la seva història.

Agraïm la col·laboració de Pere Cerro en la recerca de fotografies i la implicació de diferents fons particulars i públics i del mateix Ajuntament de la Vila.

DADES DE L'EXPOSICIÓ

III EXPOSICIÓ COL·LECTIVA DE FOTOGRAFIA
Del 21 al 25 de setembre
Organitzada per l'Associació BESALUX
Lloc: Antic Hospital de Sant Julià, Besalú (Girona)
Inauguració: dijous 21 de setembre a les 20h
Horari: 22,23,24 i 25 d'11h a 13h i de 17h a 20h




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/50790_iiiexpo-iciocollectivadefotografiaabe-aluambmotiudelafe-tamajor-2.htm