logo
Imprimir
21-09-2017 | 09:40hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Jornada de selecció de professionals per treballar a supermercats de la Garrotxa

Personal de caixa, reposició, basar i frescos (carnisseria, peixateria, fruiteria i forn) són els perfils més demanats per a l'Speed Dating professional, que organitza l'Àrea d'Ocupació de DinàmiG el proper 11 d'octubre a Olot

El proper dimecres 11 d'octubre tindrà lloc la jornada Ocupació en Xarxa dedicada al comerç d'alimentació. L'Àrea d'Ocupació de DinàmiG organitza una jornada on les persones interessades a treballar en supermercats podran presentar la seva candidatura a les diferents empreses del sector. Personal per caixa, reposició i frescos (carnisseria, peixateria, fruiteria i forn) són els perfils demanats pels supermercats que ja han confirmat la seva assistència.

Les persones interessades a participar en aquesta jornada han de fer inscripció prèvia a la pàgina web de DinàmiG https://ocupacio.dinamig.cat. Hi ha temps per fer la inscripció fins al dijous 5 d'octubre a les 2 del migdia. El dilluns 9 d'octubre es realitzarà un procés de selecció de tots els candidats en què es valoraran les competències d'orientació al client i treball en equip, necessàries per treballar en el sector. Les persones que superin el procés de selecció participaran de la jornada de l'11 d'octubre durant la qual podran presentar la seva candidatura en un Speed Dating (tindran 3 minuts per presentar-se davant dels representants dels diferents supermercats de la comarca). Fins al moment tres establiments ja han confirmat la seva assistència a la jornada: Mercadona, Carrefour i Gros Mercat.

La del proper 11 d'octubre serà la quarta jornada d'Ocupació en Xarxa que organitza l'Àrea d'Ocupació de DinàmiG. Els anteriors Speed Dating varen ser dels sectors tècnic industrial, hostaleria i activitats turístiques que van comptar amb un total de 49 empreses i 105 candidats. Veient els resultats que fins al moment han tingut les jornades, s'ha organitzat un nou Speed Dating dirigit als supermercats, ja que és un dels sectors que més llocs de treball ha generat a la comarca els darrers anys i actualment es troba amb moltes dificultats per trobar treballadors.

A la Garrotxa, el comerç té un pes molt important. Segons dades de l'Observatori Econòmic, Social i Mediambiental de la Garrotxa de 2017, dóna feina a un 17,4% dels treballadors contractats a la comarca: hi treballen 4.000 persones. A més, ha estat un dels sectors que més ha incrementat en nombre de treballadors i establiments els darrers anys.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/50801_jornadade-elecciodeprofe-ional-pertreballara-upermercat-delagarrotxa-1.htm