logo
Imprimir
25-09-2017 | 00:10hs
•MOTOR

Grup Andreu ofereix grans descomptes limitats en 72 hores

La promoció, que es farà entre el 26 i 28 de setembre, inclou vehicles nous i totalment equipats de tota la gamma Citroën i DS

L'època estiuenca s'acomiada i la rutina diària torna a fer acte de presència per a la majoria, però això no evita que hi hagi bones notícies que vulguin tenir la seva part de protagonisme. Una de les quals, precisament, la trobem ben a prop de casa, al Garage Andreu, el concessionari oficial de Citroën i DS Automobiles a la província gironina. En concret, la companyia promocionarà una part dels seus vehicles nous de trinca amb preus tancats durant 72 hores, una oferta que arribarà durant la setmana vinent, a partir del dimarts i fins el dijous (del 26 al 28 de setembre).

Arran d'aquesta promoció els clients podran gaudir d'enormes descomptes en tota la gamma de vehicles, tots ells equipats amb les millors prestacions. Així doncs, hi haurà ofertes per a cotxes desenfadats com el C4 BlueHDI 100 Live Edition, però els preus baixos també arribaran a automòbils més senyorials, com el C4 Aircross Hdi 115 Stop&Start, o en utilitaris funcionals de tota la vida, com el C4 Picasso BlueHDi 120 Stop&Start. Tots ells, disponibles amb un preu fix molt llaminer: 17.205 euros, una quantitat subjecte a finançament mínim.

Aquesta és la darrera promoció de Garage Andreu, un concessionari que té els seus orígens l'any 1929, quan Joan Andreu Frigola va aixecar la persiana del negoci a la Plaça Marquès de Camps de Girona, convertint-lo en el primer concessionari oficial de Catalunya. Actualment, el grup està gestionat per la tercera generació de la família Andreu i més enllà de Citroën i DS Automobiles també és el concessionari oficial a Girona de marques rellevants com Jeep, Chrysler i Dodge.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/50980_grupandreuofereixgran-de-compte-limitat-en72hore--2.htm