logo
Imprimir
25-09-2017 | 12:41hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

La Fira de Sant Lluc manté l'activitat al centre d'Olot

Tot i el canvi de lloc d'algunes propostes, l'ambient de Sant Lluc es mantindrà al centre de la ciutat. El nou format de la Fira del dibuix, un concert familiar i una fira de col·leccionisme playmobil són les principals novetats de Sant Lluc, que es celebrarà el cap de setmana del 14 i 15 d'octubre i el dimarts 18 d'octubre

La Fira de Sant Lluc 2017 estrena les ubicacions de diferents activitats. Les obres de remodelació del Firal han fet canviar de lloc del Mercat d’artesania que habitualment s’instal·lava al Passeig d’en Blay. El cap de setmana del 14 i 15 d’octubre, les parades d’artesania es podran trobar al carrer dels Sastres. També canvi el lloc de la Fira Ramadera que el proper 18 d’octubre tornarà a la plaça de braus. A l’interior i al costat de la plaça, s'hi podrà veure bestiar boví, oví, cabrum i equí, a més d'una exposició agrícola i forestal i parades relacionades amb el món agrícola. El mateix dia al sector del Firalet, plaça Balmes i carrers adjacents hi haurà el mercat extraordinari de roba.

Les activitats familiars de Sant Lluc també tindran un nou escenari. Dissabte 14 d’octubre a la tarda a la plaça Campdenmàs hi haurà el concert de Damàris Gelabert. Diumenge 15, al mateix espai, el grup de Parranda oferirà l’espectacle Gresca Fresca.

Per primera vegada, Sant Lluc incorpora una Fira de col·leccionisme de figures de Playmobil. Es trobarà a la Plaça del mig el cap de setmana del 14 i 15. Pel que fa a la resta de programació es manté la 8a Fira del Vehicle d'Ocasió al Firalet, la Fira del Disc a les voltes de la plaça Clarà, la plaça Major acollirà la Fira d'Entitats que comptarà amb la participació d'una vintena d'entitats i associacions de la comarca. També hi haurà una trobada gegantera i cercavila organitzada per Almogàvers Garrotxins per commemorar el 20è aniversari de la penya i la trobada de puntaires organitzada per Òmnium Garrotxa.

Una altra de les novetats d’aquest any és que la Fira del Dibuix tindrà lloc el dissabte 14 d’octubre. El Patronat ha decidit traslladar la Fira al dissabte més proper a Sant Lluc i incorpora novetats al certamen que, aquest any arriba a la 62a edició. Aquest any els artistes que han volgut participar-hi han de fer-ho per selecció. Els autors interessats han hagut de fer arribar la seva sol·licitud al Patronat que, després de la selecció corresponent, està tancant el llistat d’artistes que exposaran les seves obres sota les voltes de la Plaça Clarà.

La presentació de la Fira de Sant Lluc ha tingut lloc aquest dilluns al matí a la plaça Campdenmàs. Ha comptat amb l’assistència de l’alcalde Josep M. Corominas, el regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, Jordi Ferrer i Anna Domènech, de la Penya Almogàvers Garrotxins i Estel Muntada, tècnica del CASG. A més dels actes de Sant Lluc, també s’ha donat a conèixer la nova imatge de la Fira. Aquest any, el cartell i programa d’actes de la Fira s’inspira en la tradició artística i la Fira del Dibuix d’Olot. Consulteu la programació de la Fira de Sant Lluc a www.turismeolot.cat.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/51101_lafirade-antllucmantelactivitatalcentredolot-1.htm