logo
Imprimir
25-09-2017 | 20:23hs
•POLíTICA

Ciutadans reitera la necessitat que la meitat de la taxa turística es quedi en el municipi

El diputat de Cs a Girona, Jean Castel, celebra que el president de la Diputació reclami que la taxa turística es destini íntegrament a activitats turístiques

El diputat de Ciutadans (Cs) per Girona, Jean Castel, ha tornat a reclamar que la meitat de la recaptació de la taxa turística a les comarques gironines "es quedi en el municipi "i es destini a "fer plans de millora i adequació". Pel que fa a l'altra meitat, Castel ha considerat que s'ha de fer servir en "projectes de reactivació turística", principalment en els que afecten l'accessibilitat i les connexions amb l'aeroport i el Tren d'Alta Velocitat.

Durant la celebració del Dia Mundial del Turisme que s'ha celebrat al castell de Biart a Masarac, organitzat per la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona, el diputat de la formació taronja ha celebrat que el president de la Diputació de Girona "que és del mateix color polític que el govern autonòmic" reclami que la taxa es destini íntegrament a activitats turístiques "tal com sempre ha defensat Ciutadans".

No obstant això, Castel ha criticat que el conseller Santi Vila s'hagi centrat a evidenciar la feina que encara queda per fer en el sector. "És el mateix que portem sentint els últims 6 anys", ha comentat. "Això constata que la Generalitat s'ha centrat en el 'monotema' de la independència", ha destacat Castel, "deixant de banda els problemes reals dels catalans i agreujant-los en el temps".




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/51164_ciutadan-reiteralanece-itatquelameitatdelataxaturi-ticae-quedienelmunicipi-1.htm