logo
Imprimir
26-09-2017 | 14:01hs
•LA GARROTXA

XII Fira Internacional de Bruixeria de Sant Joan les Fonts

El proper cap de setmana, dies 7 i 8 d'octubre, es durà a terme la 12a edició de la Fira Internacional de Bruixeria de Sant Joan les Fonts

Durant tot un cap de setmana podreu gaudir d'un conjunt de propostes relacionades amb el món de l'esoterisme i la bruixeria en el marc incomparable del Clot de l'Infern, al municipi de Sant Joan les Fonts. En plena natura, i amb un ambient immillorable, arriba el mercat esotèric carregat de productes variats i de gran qualitat, per satisfer les necessitats d'un públic fidel que, any rere any, s'acosta a una fira familiar i per a tots els públics. Tallers i conferències per aprofundir en temes tan variats com l'espiritualitat de l'Àfrica, els diferents tipus de màgia o vidències en directe al Castell de Juvinyà, espai on es duen a terme totes les xerrades i presentacions de la fira.
 

Una de les novetats d'enguany serà el lliurament dels premis del 1r concurs de Contes Fantàstics de l'Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts


Enguany coneixerem la cultura de l'Àfrica, les danses i els seus rituals. En relació a la cultura convidada hi haurà una exposició de màscares i pintures de 16h a 20h al Castell de Juvinyà, tant dissabte com diumenge, oberta a tothom i entrada gratuïta. A més comptarem amb la construcció d'una cabana típica africana a càrrec de l'artista africà Antognoni Bruhnoso, amb la col·laboració de Raúl Núñez, a la zona de la cultura convidada... I moltes altres sorpreses relacionades amb el món africà.

El tradicional Ball de Bruixes arriba enguany al desè aniversari i comptarem també amb la col·laboració de les Bruixes de Llers i de Centelles, i també de la tradicional tamborada al prat amb el grup de timbalers Dum Dum Dum. Si el que voleu és una mica més de tranquil·litat, diumenge matí es faran exercicis matinals per carregar-nos d'energia i ajudar a relaxar-nos, amb la Sandra Bartrina del Centre ICATNA al Clot de l'Infern. Bruixes i més bruixes a la fira de Bruixeria on coneixerem a la bruixa Tosqueta i l'Olívia, un conte infantil que presentarem diumenge al Clot de l'Infern a les 12h.

Demostracions, màgia i misteri, desè aniversari del ball de bruixes, vol d'escombra i tallers infantils amb el grup de joves els Colats, les Bruixes del Clot de l'Infern i la Colla Embruixats de Sant Joan les Fonts, productes bruixerils amb l'Associació de Comerciants de Sant Joan i molt més a la Fira Internacional de Bruixeria. Com sempre amb el suport de la Rosa Collelldavall (la Dama Blanca), l'Escola Mariló Casals, les bruixes i bruixots santjoanencs, l'Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts, el Casal d'Avis de Sant Joan les Fonts, i com no, els Bruixots del Pirineu com a membres de l'organització de la fira més misteriosa de la comarca de la Garrotxa.
 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/51213_xiifirainternacionaldebruixeriade-antjoanle-font--2.htm