logo
Imprimir
26-09-2017 | 16:23hs
•+ NOTíCIES

Troben el cos d'un home i una dona al pantà de Susqueda

S'inciaran els treballs per identificar-los i saber si son els nois del Maresme desapareguts fa un mes

Els Mossos d'Esquadra han trobat dos cadàvers al pantà de Susqueda, a la zona on fa un mes van desaparèixer dos joves del Maresme. Segons ha informat el cos policial, la Unitat Aquàtica ha localitzat aquest matí les restes d'un home i una dona i ara s'iniciaran els protocols per identificar-los i conèixer les causes de la mort.

Tot apunta que podria tractar-se de Paula Mas i Marc Hernández, una parella del Maresme que van desaparèixer a la zona a finals d'agost i dels que encara no se sap res. Fins ara només s'havia pogut localitzar el cotxe i el caiac dels nois, de 21 i 23 anys, que havien anat a fer una excursió en caiac a l'embassament.

Segons va informar llavors el conseller d'Interior, Joaquim Forns, l'Opel Zafira la parella va anar a parar a l'interior del pantà de manera intencionada i no accidentalment, i a dins s'hi va trobar documentació i notes amb reflexions personals dels joves que no es poden interpretar com una carta de comiat. Pel que fa al caiac, també va aparèixer mig enfonsat i ple de pedres.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/51239_trobenelco-dunhomeiunadonaalpantade-u-queda-1.htm