logo
Imprimir
02-10-2017 | 15:45hs
•PLA DE L'ESTANY

La IX Fira Medival Fantàstica de Banyoles- Aloja incorpora espectacles amb elements de foc

Una de les altres novetats són el sopar medieval del dissabte i una visita guiada per descobrir el passat medieval de Banyoles

La IX Fira Medival Fantàstica de Banyoles- Aloja se celebrarà el 6, 7 i 8 d'octubre del 2017. Enguany, es recupera el sopar medieval i els espectacles inclouran elements amb foc. La Fira Medieval Fantàstica de Banyoles està organitzada per l'Ajuntament de Banyoles, i amb la col·laboració de la Diputació de Girona, la companyia Alma Cubrae, i M21eventos. Hi col·laboren la Generalitat, l'Associació Banyoles Comerç i Turisme i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

Novament començarà el dijous dia 5 a la tarda amb una lectura de contes medievals a la Biblioteca de Banyoles, enguany amb el títol d'"Éssers fantàsticament fantàstics". A partir de divendres a la tarda ja es podrà gaudir del mercat medieval.

El dissabte i diumenge es podrà gaudir de moltes novetats a la 9a edició de la Fira Aloja com ara el Sopar Medieval del dissabte al vespre a la Muralla (15 euros, 8 el menú infantil). Hi haurà novetats i moltes més activitats que en edicions anteriors com ara una visita guiada per descobrir el passat medieval de Banyoles, i el fil conductor de la Fira basat en el foc gràcies als artistes d'Alma Cubrae i Saltimbakis de Sambi.

A l'Aloja podreu gaudir d'exposicions, l'Espai esotèric, l'exposició i demostració del vol de falconeria, tallers infantils medievals, el Tir a l'orc, l'espectacle El Duel o la presentació del llibre "La cuina antiga ibers, grecs i romans". A més, hi haurà dansa, cercavila de personatges medievals i la cloenda amb cercavila de foc.

La regidora de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció econòmica de Banyoles, Joana Vilà, ha manifestat que "la Fia Aloja contribueix a donar difusió del patrimoni de la ciutat i del seu llegat medieval". Vilà ha afegit que "continuem treballant per promoure i potenciar la Fira Aloja amb més novetats cada any, arribant a l'any vinent al desè aniversari".

Tota la programació a:  https://goo.gl/gqaUwM




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/51782_laixfiramedivalfanta-ticadebanyole-alojaincorporae-pectacle-ambelement-defoc-2.htm