logo
Imprimir
13-10-2017 | 08:40hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

L'Obra Social 'la Caixa' col·labora amb el menjador social d'Olot

Situat a l'Avinguda Girona d'Olot, el menjador proporciona àpats a persones amb greus necessitats socials per tal d'assegurar una alimentació bàsica

"la Caixa" i el Consorci d'Acció Social de la Garrotxa signen un conveni de col·laboració destinat a tres iniciatives d'àmbit social. L'Obra Social "la Caixa" es compromet a fer una aportació de 20.000 euros per contribuir al funcionament del menjador social d'Olot, els tallers de memòria per a gent gran i l'Espai Cosidor.

La directora de l'Àrea de Negoci Garrotxa-Ripollès de CaixaBank, Montse Benítez, i l'alcalde d'Olot i president del Consorci d'Acció Social de la Garrotxa, Josep M. Corominas, han signat un conveni de col·laboració per al menjador social d'Olot. Amb aquest acord, l'Obra Social "la Caixa" destinarà 13.000 euros al Consorci d'Acció Social per tal de col·laborar en els diferents serveis que es presten des del menjador social.

Situat a l'Avinguda Girona d'Olot, el menjador proporciona àpats a persones amb greus necessitats socials per tal d'assegurar una alimentació bàsica, una dieta equilibrada i, a la vegada, oferir-los un espai de relació. Des del centre també s'ofereix servei de bugaderia i dutxa als usuaris que, per alguna raó, no poden fer-ho al seu domicili. L'Ajuntament d'Olot i el Dipsalut -a través del programa Salut i Crisi- assumeixen el finançament del centre, durant el 2016, ha atès un total de 39 usuaris i
han servit prop de 4.300 àpats.

D'acord amb el conveni signat amb el Consorci d'Acció Social, l'Obra Social "la Caixa" col·laborarà en dos projectes més de l'àmbit social. D'una banda, destinarà 6.000 euros als tallers de memòria per a la gent gran, fet que permetrà abaratir l'import que han d'assumir els participants. I de l'altra, aportarà 1.000 euros per a l'Espai Cosidor, l'espai de relació i d'intercanvi en temes de costura del barri de Sant Miquel.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/52674_lobra-ociallacaixacollaboraambelmenjador-ocialdolot-1.htm