logo
Imprimir
19-10-2017 | 15:50hs
•PLA DE L'ESTANY

Banyoles inverteix 26.000€ a la plaça Pere Plantés i Badosa, al barri de can Puig

Era una proposta dels veïns de Can Puig plantejada als Consells de barri

L'Ajuntament de Banyoles ha renovat íntegrament la plaça Pere Plantés i Badosa, situada al barri de Can Puig entre el carrer Bosc, Figueres i Josep Saderra. Els jocs infantils s'han renovat i ara està tematitzat amb els contes d'en Patufet i il·lustracions de la dibuixant Pilarín Bayés. Des de molles, un balancí, una caseta, el gronxador en forma d'olla per a usar-la diferents nenes i nenes o tobogans són algunes de les novetats que trobaran els més petits.

A la plaça també s'han renovat els bancs, les papereres, i s'ha instal·lat una tanca de fusta a gairebé tot l'entorn només deixant lliure la part on hi ha molt poca circulació de vehicles. Pel que fa al paviment s'ha anivellat i s'ha replantat la gespa i renovat el sistema de reg. El cost de la reforma de la plaça és de 26.000 euros, entre els 14.000 euros del condicionament de la plaça i els 12.000 euros dels jocs infantils.

El regidor de la Policia i Via pública de Banyoles, Lluís Costabella, ha explicat que "era una petició del Consell de barri de Can Puig com a una de les millores més necessàries pel barri i per això s'ha reformat íntegrament".




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/53182_banyole-inverteix26000euralaplacapereplante-ibado-aalbarridecanpuig-1.htm