logo
Imprimir
19-10-2017 | 20:29hs
•ACTUALITAT GIRONA

Girona lliura la recaptació solidària de la 4a Cursa de la Dona al Grup Iris, a Guapes i Valentes i a l'IdiBGi

Es van recollir un total de 8.070 euros que es destinaran a aquestes tres entitats

La tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs; el gerent d'Esports Parra, Antonio Parra, i el president del Club Atletisme Girona, Xavier Avellana, han lliurat aquesta tarda el xec amb la recaptació solidària de la quarta edició de la Cursa de la Dona a les entitats Grup Iris i Guapes i Valentes i a l'IdiBGi. L'import que es va recollir en l'edició de la prova del passat 24 de setembre va ser de 8.070 euros.

La Cursa de la Dona està organitzada conjuntament entre l'Ajuntament de Girona i Esports Parra i compta amb la col·laboració el Club Atletisme Girona. Des de la primera edició té una finalitat solidària i un euro de cada inscripció es destina a projectes d'entitats, en aquest cas al Grup Iris i a Guapes i Valentes. A aquest import de les inscripcions s'hi afegeixen les donacions que es van fer el dia de la cursa i els dies anteriors i que es destinaran a IdiBGi.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/53201_gironalliuralarecaptacio-olidariadela4acur-adeladonaalgrupiri-aguape-ivalente-ialidibgi-2.htm