logo
Imprimir
19-10-2017 | 21:38hs
•ACTUALITAT GIRONA

La Mosca Grossa vola cap a les mans d'Imma Parada

La cap de comunicació de la Fundació Gala-Salvador Dalí ha compartit protagonisme amb Olga Reixach, que s'ha endut la Mosca Borda

Les Mosques de la Informació impulsades des de la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes han tornat a emprendre el vol avui al vespre des de la Sala de Graus de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona, on s'han repartit entre d'altres guardons la Mosca Borda i la Mosca Grossa.

El primer d'aquests guardons, que es concedeix a la persona o entitat que facilita més la tasca informativa als periodistes, ha fet pujar a l'escenari a Imma Parada, la cap de comunicació de la Fundació Gala-Savaldor Dalí, qui ha recollit "emocionada" el guardó, elaborat enguany per l'artista Víctor Masferrer. Amb to humorístic, la premiada ha dedicat el reconeixement a Pilar Abel, la vident de Figueres que deia ser filla de Salvador Dalí i que les proves d'ADN han confirmat que mentia.

D'altra banda, la responsable de comunicació de l'Ajuntament de Figueres, Olga Reixach, s'ha emportat cap a casa la Mosca Borda, aquella que s'atorga a la persona o entitat que ha posat més resistència a les sol·licituds d'informació provinents dels periodistes. En aquest cas, Reixach ha ressaltat "la nit figuerenca" de l'acte i ha reconegut que rebia la Mosca "amb respecte".

Més enllà de les Mosques Borda i Grossa, l'acte també ha servit d'escenari per a l'entrega de més guardons. Ha estat el cas, per exemple, de les dues Mosques de Sant Narcís, que han recaigut a RCR Arquitectes per la qualitat internacionalment coneguda dels seus projectes, i al Girona FC, per haver assolit un ascens històric a Primera Divisió. D'altra banda, la Mosca del Col·legi ha acabat a les mans del periodista Narcís Genís, qui ha estat reconegut per la seva trajectòria professional de més de 40 anys i pel treball que va desenvolupar al capdavant de la Junta del Col·legi de Periodistes de Girona.

La Mosca de la Dignitat, per a la gent de l'1-O

Un dels altres moments rellevants de l'esdeveniment ha arribat amb el lliurament, de manera simbòlica, de la Mosca de la Dignitat, dirigida a totes les persones que van fer possible la celebració del referèndum de l'1 d'octubre, ciutadans que amb la seva tasca van treballar i lluitar de manera pacífica a favor de la llibertat d'expressió.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/53210_lamo-cagro-avolacapale-man-dimmaparada-1.htm