logo
Imprimir
23-10-2017 | 17:07hs
•ALT EMPORDà

Passarel·la consolida les noves propostes a primera hora de la nit

La discoteca d'Empuriabrava tanca la temporada satisfeta per l'acollida de les activitats passada la mitjanit

La discoteca Passarel·la d'Empuriabrava va tancar dissabte la temporada satisfeta per haver consolidat les propostes de primera hora de la nit. El local alt-empordanès ha apostat aquest any per potenciar la primera hora dels divendres i dissabtes amb noves activitats, com classes de salsa i altres balls, i concerts de funky o soul per captar nous públics i la resposta de la gent a la idea ha estat molt positiva, destaca el responsable de la discoteca, Ramon Arias.

"La idea de proposar activitats a partir de les dotze ha funcionat molt bé i ens ha aportat un tipus de públic una mica més gran, molt interessant, perquè genera bon ambient i es complementa amb el públic més jove que potser arriba més tard", assenyala Arias, que destaca que malgrat que són "activitats costoses si vols mantenir un nivell elevat de qualitat", Passarel·la preveu repetir el format l'any vinent, perquè "tenim clar que funciona".

La discoteca, situada en una gran nau a tocar de la pista de paracaigudisme d'Empuriabrava, ha aprofitat el bon temps fins al darrer moment i ha allargat la temporada fins al cap de setmana passat. "Dissabte vam tancar amb unes 2.000 persones; normalment només treballàvem fins al setembre, però aquest any el temps ens ha acompanyat i la gent ens ho demanava, i per això hem allargat fins ara", afirma el responsable del local.

Passarel·la va començar a obrir puntualment els caps de setmana a principis de maig i que després, entre mitjans de juny i la primera quinzena de setembre no ha tancat ni un sol dia. "N'estem molt contents de com ha anat aquest any, el tipus de discoteca que tenim, amb molta terrassa, no propicia que treballem tot l'hivern, però hem estat treballant de conya fins al darrer dia", diu.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/53476_pa-arellacon-olidale-nove-propo-te-aprimerahoradelanit-1.htm