logo
Imprimir
10-11-2017 | 18:28hs
•+ NOTíCIES

Inés Juste guanya la primera edició del “Premi Dona Empresària” de CaixaBank

La direcció territorial Catalunya de CaixaBank, que aplega les comarques de Girona, Lleida, Tarragona i la Catalunya Central, va seleccionar l'empresària gironina Anna Bosch com a finalista al premi després de valorar diversos aspectes relacionats amb la seva trajectòria empresarial

La presidenta del Grupo Juste, Inés Juste, ha estat la primera guanyadora del "Premi Dona Empresària", una iniciativa impulsada per CaixaBank, per a identificar, reconèixer i premiar a les dones empresàries líders amb una reconeguda trajectòria professional a Espanya. Aquests guardons neixen en el marc del desè anniversari de la conferència International Women's Entrepreneurial Challenge (IWEC), una xarxa mundial de dones empresàries, propietàries de les seves companyies, i que cooperen de manera global amb l'objectiu d'ajudar a crear i distribuir la riquesa en el món empresarial.

Després d'analizar las candidatures presentades per les catorze direccions territorials de CaixaBank, el jurat ha premiat l'empresària madrilenya Inés Juste per la seva direcció i constància en convertir al Grup Juste en un referent del sector químic i farmacèutic espanyol.

Inés Juste (Madrid, 1974) va assumir la presidència del grupo farmacèutic el 2011 i va dirigir amb èxit un procés profund de reorganització corporativa i de negoci, així com de la seva estructura financera. Actualment, aquest grup farmacèutic de capital familiar, fundat el 1922, que exporta el 98% de la seva producció, s'ha convertit en referent mundial en la fabricació de contrastos per a proves radiològiques i està present a la Unió Europea, Estats Units, Canadà, Centre i Sudamèrica, Índia i Orient Mitjà.

A finals d'aquest mes de noviembre, Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, es reunirà amb la guanyadora d'aquesta primera edició del "Premi Dona Empresària" i amb les finalistes de la fase territorial. Entre les finalistes destaca Anna Bosch, la directora general de Noel Alimentària, que va ser seleccionada per la Direcció Territorial de Catalunya com a finalista de la fase territorial, després de valorar diferents aspectes relacionats amb la seva trajectòria empresarial.

Representant espanyola en els IWEC Awards 2017

Inés Juste serà una de les dues representants espanyoles en els IWEC Awards 2017, juntament amb 40 empresàries més procedents de 20 països. L'acte de lliurament d'aquests guardons internacionals es celebrarà a la seu de Microsoft a Seattle (Estats Units), el proper 14 de novembre, en el marc de la desena conferència International Women's Entrepreneurial Challenge (IWEC), una xarxa global de dones empresàries líders de tot el món.

Els IWEC Awards pretenen incrementar la visibilitat, credibilitat i responsabilitat de la dona empresària, per a que formin part destacada i decisiva en el desenvolupament de l'economia global del segle XXI. Els premis són una iniciativa de la Cambra de Comerç de Barcelona que, amb el suport de CaixaBank, es va posar en marxa el 2007, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Manhattan i la FICCI/FLO (Confederació de Cambres de Comerç i Indústria de l'Índia) i que, a més, té la col·laboració de la Cambra de Comerç de Ciudad del Cabo a Sudàfrica i del Departament d'Estat dels Estats Units.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/55016_ine-ju-teguanyalaprimeraediciodelpremidonaempre-ariadecaixabank-1.htm