logo
Imprimir
22-11-2017 | 15:41hs
•CULTURA

David Carabén de Mishima protagonista del cicle Trobades amb...

El 23 de novembre les ments inquietes tenen una cita amb la creativitat a CaixaForum Girona

Trobades amb... és una iniciativa que reuneix artistes i col·lectius tot al llarg de l'any perquè presentin els seus treballs i la seva trajectòria artística en un context original i trencador i que permeti al públic conèixer en primera persona i de forma pròxima i interactiva el procés de creació de les seves obres, els seus inicis i les vicissituds de la seva carrera. Amb aquest cicle, de periodicitat mensual, l'Obra Social "la Caixa" vol potenciar la difusió de les últimes tendències artístiques a través de presentacions amb alguns dels creadors més destacats del moment.

Iniciat l'any 2012 a Barcelona, el cicle va arribar a Girona després de la seva excel·lent acollida a altres ciutats com Barcelona, Saragossa i Madrid.
L'Obra Social "la Caixa" proposa així una línia de programació dirigida al públic jove i inquiet interessat a conèixer de prop als creadors més destacats en diferents àmbits com el disseny, la fotografia, el cinema, la il·lustració, el còmic, el vídeoart, la literatura, la música i les noves tecnologies.

Després de la Trobada amb... Monstruo Espagueti ( dijous 5 d'octubre) aquest dijous ens visitarà David Carabén.

DIJOUS 23 DE NOVEMBRE

Trobada amb...
DAVID CARABÉN

→ Dijous 23 de novembre, a les 20.00 h.

David Carabén és el líder de Mishima, grup fonamental de l'escena musical actual en català. Ment inquieta, és també columnista esportiu, escriptor, traductor, propietari d'un bar i realitzador de televisió. A CaixaForum Girona mostrarà les seves diferents facetes. Una oportunitat única de descobrir, en un format diferent del que estem acostumats, a l'autor d'algunes de les lletres més punyents de la música que s'expressa en català.

Trobades amb...

CaixaForum Girona
Carrer dels Ciutadans, 19, Girona

Sessions:
David Carabén: dijous 9 de novembre, 20.00 h

Preu: 4 € (50% de descompte per a clients de "la Caixa")

Venda d'entrades: CaixaForum.com/Agenda
Entrades també disponibles a CaixaForum en horari d'atenció al públic

Servei d'Informació Obra Social "la Caixa"
Tel. 902 22 30 40
De dilluns a diumenge, de 9 a 20 hores
www.obrasocial.lacaixa.es




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/56113_davidcarabendemi-himaprotagoni-tadelcicletrobade-amb-1.htm