logo
Imprimir
22-11-2017 | 20:24hs
•GASTRONOMIA

Tapa't Girona, una proposta gastronòmica de qualitat acompanyada de cerveses Estrella Damm

Del 17 al 26 de novembre, un total de 28 restaurants i bars de Girona i Salt ofereixen menús amb tapes creatives

El divendres passat, coincidint amb el Fòrum Gastronòmic de Girona, va començar la 3a edició del Tapa't Girona, una iniciativa que fusiona l'elaboració de tapes creatives amb la qualitat de la marca de cerveses, Estrella Damm. Enguany 28 establiments de Girona i Salt s'han volgut sumar al Tapa't Girona, fet que suposa l'adhesió de quatre restaurants més respecte a l'edició anterior.

Aquesta proposta gastronòmica, que es podrà gaudir fins al 26 de novembre, està promoguda per l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona i compta amb el suport d'Estrella Damm. El fet diferencial del Tapa't Girona consisteix en la mescla de bona cuina –a través de menús de tapes- amb cerveses Estrella Damm. A tall d'exemple, el client que s'acosti al Tapa't Girona tindrà l'oportunitat de degustar una crep cruixent farcida d'arròs negre amb allioli o llom de bacallà estofat amb mongetes blanques i rossinyols, acompanyades amb dues cerveses Estrella Damm de 33 cl i postres. I tot això, amb preus que van dels 16 als 30 euros.

Sense cap mena de dubte, el Tapa't Girona és una ocasió immillorable per gaudir de la gastronomia del país. Com ja va apuntar el president de l'Associació, Josep Carreras: "iniciatives com aquestes demostren la qualitat i la pluralitat de propostes que hi ha a Girona". En termes similars es va expressar Jordi Laball, membre del Departament de Comunicació i Relacions externes de Damm. "Totes les accions d'aquest tipus que promovem des de Damm generen trànsit a la restauració, a més del dinamisme que suposen tant per la ciutat com pels establiments, així com també perquè ajuden a consolidar el posicionament de Girona com a ciutat gastronòmic", va assegurar Laball durant la presentació del Tapa't Girona.

A la 3a edició del Tapa't Girona hi participen fins a 28 establiments gironins: 8de7, Bubbles Gastrobar, Cafè Llibreria Context, Casal El Forn, Cross I, Cross II, Cua de Gall, Dúplex Restaurant, El Caliu, El Pati de Girona, El Picot, Els Jardins de la Mercè, Fènix Tapes, Jim's La Taparia Devesa, La Gioia Restaurant, La Taverna de l'Abat, Mien, Mimi, Nibble, Restaurant el 9Burg, Restaurant El Museu del Vi, Restaurant Meliá Girona, Restaurant Sargantana, Restaurant Sentits, Restaurant Vilanova, Restaurant.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/56159_tapatgironaunapropo-taga-tronomicadequalitatacompanyadadecerve-e-e-trelladamm-1.htm